home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Ovo je novi Volkswagenov Passat namenjen američkom tržištu koji je tokom razvoja bio poznat samo kao New Midsize Sedan – NMS.

 (Dalje)Nakon zvanične svetske premijere održane u novembru 2010. godine na Salonu automobila u Los Anđelesu, Saab će svoj novi crossover 9-4X ove nedelje pokazati i evropskoj publici.

 (Dalje)

Pored već predstavljenih verzija sa benzinskim i dizel motorima, Ford će kupcima ponuditi i novi Focus sa elektropogonom (u hatchback varijanti sa 5 vrata).

 (Dalje)

Nakon prvih zvaničnih slika doterane C klase modelske godine 2011 (čija prodaja u Nemačkoj startuje u martu 2011.), objavljene su i ove prve fotografije dugo najavljivanog Mercedesa C Coupe.

 (Dalje)

General Motors je objavio set zvaničnih fotografija trkačkog Cadillaca CTS-V Coupe koji će svetsku prezentaciju imati sledeće nedelje na Salonu automobila u Detroitu.

 (Dalje)

Ford je pripremio unikatni Mustang Boss 302 Laguna Seca u Grabber Blue boji koji će 22. januara biti prodat na jubilarnoj, 40. Barrett-Jackson aukciji u Scottsdaleu, Arizona.

 (Dalje)


General Motors je objavio prve zvanične slike i detalje o novom sedanu Buick Verano, koji će oficijenu premijeru imati sledeće nedelje na 2011 NAIAS Salonu automobila u Detroitu, dok će prodaja na američkom tržištu startovati u četvrtom kvartalu ove godine.

 (Dalje)


Renault je za novu prodajnu sezonu osvežio ponudu svog modela Kangoo, a premijera Kangooa Generation 2011 je najavljena za predstojeći Salon automobila u Briselu koji počinje 15. januara (prodaja na Starom kontinentu startuje u martu).

 (Dalje)

Samo dan nakon onih odličnih špijunskih slika novog Picanta (u J. Koreji se prodaje kao Kia Morning), Kia je objavila prvi set zvaničnih fotografija (za sada bez fotki unutrašnjosti) nove generacije ovog gradskog automobila.

 (Dalje)

Nova Renaultova limuzina se na evropskom tržištu zove Latitude, dok je za Bliski istok odabrano ime Safrane, koje je francuski proizvođač već koristio.

 (Dalje)

Za nastanak luksuznog Mercedesa Sprinter Grand Edition zaslužan je američki Mercedes-Benz Manhattan, koji je do sada prodao četiri primerka dovoljno bogatim kupcima.

 (Dalje)

Maybach Cruiserio Coupe

28 Dec 2010 - 08:27 Noviteti Link

Nemačka firma Xenatec je još u maju ove godine najavila kupe verziju Maybacha 57S, a nedavno je prvi primerak Maybacha Cruiserio Coupe bio izložen i u sedištu Daimlera u Štutgartu u Nemačkoj.

 (Dalje)

O tome da Kinezi pripremaju njihovu verziju Mercedesove B klase je već bilo dosta reči, a u međuvremenu je auto konačno i zvanično predstavljen tamošnjoj javnosti (varijanta sa 5 vrata je nazvana BAIC C301Z).

 (Dalje)

Senkyr Motorsport je pripremio trkački BMW serije 1, nazvan BMW 1 series Coupe GTR.

 (Dalje)

2011 Soueast Xiwang

27 Dec 2010 - 09:18 Noviteti Link

Kineski Soueast (pored putničkih proizodi i laka komercijalna vozila) na ovogodišnjem Salonu automobila Guangzhou izlaže i Soueast Xiwang, modelske godine 2011.

 (Dalje)