home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Liberty Electric Cars (LEC) je lansiaro E-Range, Range Rover sa elektropogonom koji sa jednim punjenjem baterija (75 kWh Lithium polymer) može da pređe oko 320 kilometara.

 (Dalje)Honda Ballade

7 Dec 2010 - 08:41 Noviteti Link

Honda je najavila da će kupcima u Južnoj Africi ponuditi novu generaciju manjeg sedana Ballade, koji je na drugim tržištima (kao što je recimo indijsko) poznat kao Honda City.

 (Dalje)

U sedištu Pininfarine blizu Torina je prošlog meseca konačno novom vlasniku (nemačkom milioneru Michaelu Stoscheku) isporučen novi Stratos, a u međuvremenu su saopšteni i zvanični podaci.

 (Dalje)

Pagani Zonda Absolute

5 Dec 2010 - 13:30 Noviteti Link

Seriji unikatnih verzija Paganijeve Zonde se pridružio još jedan ekskluzivni primerak.

 (Dalje)

Seriji novih i obnovljenih modela iz Chryslera LLC će se uskoro pridružiti još nekoliko noviteta, među njima i obnovljeni Jeep Compass i nova generacija Chyslera 300C.

 (Dalje)

Kia Soul Searcher

4 Dec 2010 - 09:30 Noviteti Link

Kia će od 4. januara 2011. britanskim kupcima ponuditi još jedno specijalno izdanje modela Soul.

 (Dalje)

Volkswagen je predstavio Rockton verziju Transportera koji će kupcima biti dostupan sa 2,0 litarskim TDI dizel motorom (u varijantama sa 103kW/140KS ili 132kW/180KS), i to po cenama koje u Nemačkoj počinju od 41.109 evra (sa uključenim tamošnjim porezom).

 (Dalje)

Opel je pripremio nešto za svakoga na Sajmu automobila 2010 u Bolonji (4.-12. decembar), u bolonjskom Fiere sajmu.

 (Dalje)

Uskoro i Covini C6W

3 Dec 2010 - 08:44 Noviteti Link

Ovaj neobični automobil sa šest točkova su još u martu 2004. godine mogli da vide posetioci Salona automobila u Ženevi, a po poslednjim informacijama, Covini C6W će uskoro, posle kašnjenja od nekoliko godina, konačno biti dostupan zainteresovanim kupcima.

 (Dalje)

Land Rover je lansirao model Freelander 2 SD4 Sport, novu ograničenu seriju Freelandera sa nešto sportskijim imidžom.

 (Dalje)

Ferrari je novi trkački model 458 Challenge predstavio još pre nekoliko meseci tokom tradicionalnog okupljanja dilera ove italijanske marke u Maranelu, a narednih dana će ga videti i posetioci Salona automobila u Bolonji.

 (Dalje)

McLaren Edition SLR

2 Dec 2010 - 14:01 Noviteti Link

SLR se vraća, i to u novoj McLaren Edition SLR ograničenoj seriji. U pripremi je naime ekskluzivna serija od samo 25 komada modela McLaren Edition SLR koji je javnosti predstavljen na ovogodišnjem Salonu tjunera u Esenu.

 (Dalje)

Yogomo MA4 je još jedan gradski automobil sa elektropogonom, a proizvodnja će se odvijati u Kini.

 (Dalje)

Fiat 500 Bicolore

1 Dec 2010 - 21:50 Noviteti Link

Fiat je objavio dve fotografije malog Fiata 500 u specijalnom Bicolore izdanju, koji će javnosti biti predstavljen na Salonu automobila u Bolonji (od 4. do 12. decembra).

 (Dalje)

Toyota je danas u Indiji i zvanično strtovala sa prodajom Etiosa sedan, koji je japanska kompanija u formi koncepta predstavila početkom januara na Salonu automobila u Nju Delhiju.

 (Dalje)