home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Iako nije više među najnovijim, "kia rio" je i dalje među najboljim automobilima u klasi. Novina su povoljni uslovi finansiranja kupovine, na 60 rata bez kamate.

 (Dalje)Savršeno parking mesto nalazi se u blizini lokacije do koje vozač želi doći, ima dovoljno mesta za njegov automobil − i nije zauzeto. Međutim, pronalaženje takvog parking mesta može biti vrlo frustrirajuće − naročito u gradskim područjima.

 (Dalje)

Novi „Audi A4“ je dobro osmišljen novitet, sa odličnim motorima, visokim kvalitetom izrade i tradicionalnom pouzdanošću. Baš takav je i trebalo da bude, u godini kada se obeležava 50 godina od rođenja začetnika loze

Via Bački Breg, Mađarska, Slovenija, pa do Venecije, put je koji nas je vodio na svetsku premijeru i probnu vožnju „audija A4“. Sve vam je onda jasno – bio je to dan kada je „zapadna“ (hrvatska) zavesa bila spuštena, ali događaj nije mogao da čeka.

 (Dalje)

Najbolji je spoj lepog i korisnog. Laki transport odavno je posao u kojem vozači uživaju u kilometrima, a da je tako, dokazuje i novi „folksvagen transporter“ sa oznakom T6.

 (Dalje)

Poslednja generacija legendarnog američkog sportsog modela ne pleni samo “mišićima”, jer je očigledno da se ispod, na oko snažnog tela, krije i odlično tempirana forma, vrhunska kondicija i brzina.

 (Dalje)

Tokom godina Toyota Avensis je, kao i mnogi modeli popularne japanske kompanije, izgradila status kvalitetnog i pouzdanog automobila. Sa novim dizel motorom, dopisuju se i niski troškovi vožnje i održavanja.

 (Dalje)

Mercedes-Benz C-Klasa je ključan model za kompaniju iz Stuttgarta, jer je upravo ovaj sedan srednje klase pokrenuo seriju modela sa novom tehnikom i identitetom.  Na našim putevima smo isprobali sigurno najtraženiju verziju na našem tržištu, sa štedljivim turbodizel motorom i automatskim menjačem.

 (Dalje)

Donedavno, Volvo je bio prvi kada su u pitanju sistemi aktivne i pasivne bezbednosti, ali promocijom novog XC90, švedska kompanija pretenduje da se nametne kao lider i u mnogim drugim oblastima!

 (Dalje)

Italijani, konkretno Fijat, potrudili su se da "grand čirokiju" daju italijanski pečat. Zato je dobilo različita prednja i zadnja svetla i drugačije branike. Promene taman dovoljne da se razlikuje od prethodnika.

 (Dalje)

Škoda je uspela da od “fabije” napravi vrlo traženi automobil koji koriste i porodice i firme i to ne samo za vožnju po gradu, već i za duža putovanja. Ključ uspeha se nalazi u odličnoj mehanici, kvalitetu izrade i izuzetnom odnosu uloženog novca i dobijenog.

 (Dalje)

Kada je izgledalo da jedna automobilska vrsta polako odlazi sa scene, javila se Mazda i predstavila roudster "MX-5" četvrte generacije

Kao da su svi bili digli ruke od malih, jeftinih, zabavnih rodstera. Nekada su u svom katalogu takve modele imali i Fijat, i Tojota, i Mazda, i još neki. kako su automobili rasli, postajali gomila gadžeta u limenom pakovanju.

 (Dalje)

Uporedni test „Novosti“: “Sitroen C4” i “Sitroen C elise”. Ponuda na tržištu je velika, pa je zaista teško odabrati između sve boljih, pouzdanijih aduta poznatih brendova

 (Dalje)

Nedavno smo imali ekskluzivnu priliku da vozimo Mercedes-AMG GT S, automobil koji nastavlja tradiciju sportskih kupea iz Štutgarta

 (Dalje)

Posle četiri godine egzistencije na tržištu, BMW je početkom godine predstavio modernizovanu drugu generaciju serije 1. Pored promena u dizajnu, "jedinica" je dobila nove motore i opremu iz luksuznih limuzina. Na našim putevima imali smo priliku da isprobamo BMW 116i kojeg pokreće 3-cilindarski motor zapremine 1.5 litara.

 (Dalje)

Novi gradski auto Mazda je kreirala pop istom principu kao i veće limuzine, a to znači da je vrlo kvalitetna, sa portskim karakterom, i modernim benzinskim motorom koji vrlo malo troši. Na testu se našla verzija sa najskupljom opremom

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 ... 129 130 131  Sledeći»