home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Polarni medved

Snaga, boja i pojava druge generacije modela X6, jasno budi asocijaciju na gospodara ledenih prostranstava. Ipak, za razliku od njega, BMW-ova “zver na točkovima” je sve, samo ne ugrožena vrsta!

 (Dalje)Šarm za široke mase

Mali francuski automobili su oduvek bili popularni i praktično nosilac prodaje svojih fabrika. Sitroen je konstantno u vrhu B segmenta, u poslednjih deset i više godina zahvaljujući simpatičnom i vrlo prepoznatljivom modelu “C3″.

 (Dalje)

Smeli dizajn, jednostavna ali veoma funkcionalna unutrašnjost, sa mnoštvom originalnih rešenja u unutrašnjosti vozila i dva sjajna motora su veoma snažan adut

Najnoviji adut “Sitroena” model “C4 kaktus”, koji je u Evropi napravio dar-mar i osvojio više od 30 priznanja, predstavljen je i specijalizovanim novinarima Srbije.

 (Dalje)

Uvoznik pežoa za srbiju „euroimpeks“ nudi model 208 sa 1,4 hdi dizel agregatom na popustu

 (Dalje)

Veoma važni modeli za nemački „Opel“, „moka“ i „insignija“, dobili su dva nova vrhunska turbo-dizel motora, koji su u svakom smislu superiorniji od verzija koje nasleđuju i lansiraju ih u vrh svojih klasa.

 (Dalje)

Tri automobila, devet cilindara...

Do pre samo nekoliko godina, motori sa tri cilindra su predstavljali neku vrstu kompromisa na koji se gledalo sa podsmehom. Danas je situacija neuporedivo drugačija, trocilindraši pokreću i sportske automobile, dok se u A segmentu praktično podrazumevaju

 (Dalje)

Za sva čula

"Audi A5 sportbek" spaja eleganciju kupea, udobnost limuzine i praktičnost karavana, odnosno hečbeka. Baziran je na mehaničkoj platformi modela "A4", po svemu ostalom je mnogo srodniji kupeu "A5"

 (Dalje)

Potpuno novi gradski crossover Citroën C4 Cactus zvanično je stigao na tržište Srbije. U test vožnji, na relaciji od Beograda preko Rume, Fruške Gore i Novog Sada, napravili smo prve kilometre u automobilu za kojim se svi okreću.

 (Dalje)

Iako je na tržištu već šest godina, "megan" i dalje ima šta da pokaže. "GT lajn" je specijalan paket opreme koji ga čini ubedljivo najsportskijim u klasi

 (Dalje)

Prethodnica

Potpuno nova Mazda2 je prvi u nizu modela kojim japanski proizvođač započinje temeljno podmađivanje svoje game u 2015. godini

 (Dalje)

Kako pišu "Novosti", trenutno od ukupnog broja proizvedenih vozila u Kragujevcu skoro 30 odsto čine vozila s pogonom na LPG ili CNG goriva. U segmentu alternativnih goriva, metanski motori su najpogodniji tehnološki izbor

Kompanija “Fijat automobili Srbija” nedavno je organizovala promotivnu vožnju za specijalizovane novinare od Beograda do Kragujevca, s posetom fabrici za proizvodnju modela “fijat 500L” s pogonom na metan (CNG).

 (Dalje)

Savršen spoj

Sledeći princip evolucije, koji su na modelu 911 doveli do savršenstva, nemački inženjeri predstavili su najnovije izdanje moćnog SUV modela.

 (Dalje)

U vremenu kada su SUV modeli i krosoveri sve popularniji, neke limuzine se jednostavno ne prepuštaju trendu. Svojom raznovrsnošću i atraktivnom pojavom privlače kupce koje su konkurentski modeli drugih brendova davno izgubili.

 (Dalje)

Mini je u poslednje vreme više zauzet predstavljanjem modela sa petoro vrata i eksperimentisanjem sa novim konceptima, poput Superleggera, ali nije zapostavljen ni ulazni model sa troje vrata.

 (Dalje)

Milioni poklonika, decenije prisustva na tržištu kreiralo je specifičnu sliku o "folksvagen golfu". Mnogi se kunu u njega, ima i onih koji ne mogu da ga smisle, odnosno kako Bjelo Dugme peva: "Šta bi dao da si na mom mjestu, da te mrze, a da ti se dive!"

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 ... 122 123 124  Sledeći»