home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

U okolini Venecije, vozili smo novu, devetu, generaciju čuvenog modela iz Ingolštada

Novi Audi A4 nije predviđen da ide po vodi, tj. ulicama poznatog italijanskog grada, ali se nekako, odmah našao “u vatri”, pre svega zbog situacije u vezi sa VW grupom, kao i oštrom konkurencijom u D segmentu. Ipak, po onome u šta smo mogli da se uverimo tokom eksluzivnog testa, za ovaj Audi neće biti problema!

 (Dalje)Novi motori, ogibljenje, mehanika, enterijer, oprema, elektronika, osećaj u vožnji, doživljaju kabini. Ipak, tu je osećaj da smo nešto na autu već videli i doživeli. Na testu se našao auto na jačim od dva jednolitarska turbo - benzinca i obogaćenim "kosmo" paketom opreme

 (Dalje)

Dvoja vrata, jednostavne čiste linije, bez dizajnerskih preterivanja, snažan atmosferski V8 motor… Opis koji odgovara danas zaboravljenoj automobilskoj školi... No, nemojte da vas zavara, jer novi RS 5 raspolaže najsavremenijim tehničkim rešenjima!

 (Dalje)

Novi modeli “mazde” su čudesan spoj japanske dizajn filozofije (“kodo - duša pokreta”) i nadmoćne inženjerske veštine (“skajaktiv tehnologija”) koji nudi vrhunac uživanja ne samo srećniku za volanom već i putnicima u raskošnoj, komfornoj, tehnički izuzetno opremljenoj kabini.

 (Dalje)

Brojnim ukrasima na karoseriji „auris TS“ bori se za atraktivan izgled, dok sve ostalo rešavaju motor i odlično vešanje

 (Dalje)

Model koji je već u startu proizvodnje potvrdio kvalitet i zrelost, tokom Classic testa dokazao je da se bez većih kompromisa, adaptira čak i na savremene uslove i potrebe. Decenije su prošle, a druga generacija Serije 3 i dalje predstavlja omiljeni izbor ljubitelja BMW-a, merilo upravljivosti i neposrednog uživanja u vožnji.

 (Dalje)

Prošlo je više od dvadeset godina od kada je predstavljena prva generacija “renoa tvingo”. Kada se pojavio bio je (i još uvek jeste) beskrajno simpatičan i vrlo upotrebljiv auto. Nešto tako, do tada nismo imali prilike da vridimo i probamo.

 (Dalje)

Od svih japanskih proizvođača, Mazda trenutno proizvodi najatraktivnije automobile. Ne u smislu da su samo najlepši, već kao da su na najbolji način prilagođeni ukusu evropskih kupaca. Teško je u ponudi kompanije iz Hirošime pronaći neki model koji izgleda kao model dizajniran i osmišljen za globalno tržište. Svi su izuzetno atraktivno, sportski orijentisani, a kompletna gama ima jasno definisan vizuelni identitet.

 (Dalje)

Nije bitno što je u osnovi kutijast dizajn jer je za volanom B klasa pravi „mercedes“.

 (Dalje)

Fanovi Audija i vozači donedavno aktuelne Q7-ice, koji su uporno čekali na novi model, ne želeći pritom da promene tabor, svakako su na dobitku. Kada je predstavljena nova generacija popularnog SUV modela, niko nije sumnjao da je u pitanju odličan automobil…

 (Dalje)

Tradicionalno mesto za prezentaciju novih modela Mazde je Barselona. Ovaj put u jedan od najlpeših gradova Španije uputili smo se na evropsku prezentaciju Mazdinog roudstera “MX-5”.

 (Dalje)

Jedan od “Tojotinih” aduta u sve žešćoj tržišnoj utakmici svakako je novi “auris”. Pri tome treba odmah naglasiti da se “auris” nalazi u takozvanom C-segmentu, koji još zovu i “golf klasa”.

 (Dalje)

Iako najmanji, „renegejd“ ne bira podloge. Spreman je za daleki put, a majstor je za ofroud

 (Dalje)

Kombinujući savremenu tehnologiju i bogatu istoriju, FIAT je definitivno uspeo da kreira jedan od najboljih kompaktnih sportskih automobila današnjice. Novi Abarth 595C objedinjuje, kvalitet, stil i performanse na najbolji mogući način!

 (Dalje)

U mnoštvu automobila koji služe za masovni prevoz putnika, stilom, dizajnom i praktičnošću se izdvaja "opel zafira". Vozili smo najbogatije opremljenu verziju sa dvolitarskim turbo-dizel motorom.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 ... 129 130 131  Sledeći»