home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kia je na salonu automobila u Ženevi predstavila novi 7-stepeni menjač sa dvostrukim kvačilom (DCT), koji pokazuje smernice budućih menjača ovog korejskog automobilskog giganta.

 (Dalje)Preuzeto sa: BrzaBrzina.com

Neko vreme su internetom kružile špijunske slike električnog Mercedesa B-Class, a nemački proizvođač vozila je želeo da otkloni sve dileme i konačno je predstavio njegovu koncept verziju.

 (Dalje)

Test “Novosti”: novi “mercedes S klase”, perjanica nemačkog giganta, opet pomerio granice. U “Dajmleru” ističu da su težili ka tome da naprave najbolji automobil na svetu

 (Dalje)

Fijat je odlučio da umesto klasičnog krosovera tržištu ponudi dorađenu, ofroud verziju

 (Dalje)

Preuzeto sa: BrzaBrzina.com

Genesis je jedan od onih automobila za koji se smatra da je promenio standarde na koji su kupci gledali na luksuzne automobile. Po prvi put neka južnokorejska firma je odlučila da se suprostavi Nemcima, Amerikancima i Japancima i u klasi luksuznih vozila, ali sa značajno nižom cenom.

 (Dalje)

Preuzeto sa: Superauto.rs

Pre nešto više od četiri meseca, na testu smo imali novu generaciju Hondinog kompaktnog SUV-a CR-V, prema kojoj smo nakon višednevnog druženja, stekli određene simpatije, uprkos nekim “bubicama” koje su se objektivno mogle izbeći, kao i pored činjenice da je u ovoj generaciji, automobil možda više nego ikada orijentisan ka severnoameričkom kupcu.

 (Dalje)

Iako u Evropi C segment neretko zovu i „golf“ klasom, najnovije verzije Mazdine „trojke“ i Tojotinog „aurisa“ pokazale su da se i Japan pita, jer kvalitet izrade i moderan dizajn više ne poznaju granice kontinenata

 (Dalje)

Preuzeto sa: BrzaBrzina.com

Prošlo je šest godina od kada je Toyota predstavila drugu generaciju modela Tundra za koju su mnogi predviđali da će u potpunosti da ponizi Amerikance u njihovoj sopstvenoj igri.

 (Dalje)

Preuzeto sa: Superauto.rs

Ako se za neki model može reći da u najboljem svetlu predstavlja japanskog proizvođača Toyotu, onda je to svakako izuzetno popularna Corolla. Ono što je za Volkswagen model Golf, odnosno za Hondu njen Civic, to je Toyoti Corolla, koja svoje korene vuče još i dublje od ova dva konkurenta, do davne 1966. godine kada se pojavila prva generacija ovog automobila, za današnje pojmove prilično kompaktnog, dužine svega 3,8 metara.

 (Dalje)

Dačija logan MCV”, pouzdano i robustno vozilo po pristupačnoj ceni. Novo vozilo konstruisano tako da odgovara mnogobrojnim potrebama porodice

 (Dalje)

Ovaj automobil je opremljen sa čak sedam vazdušnih jastuka. Krcat je elektronskim sistemima najnovije generacije. Cena za model s benzinskim motorom 10.990 evra.

 (Dalje)

Jeep Cherokee je SUV vozilo srednje veličine iz asortimana Jeep brenda. Četvrti u generaciji, Cherokee je evoluirao u potpuno novo vozilo koje se isporučuje kupcima uz novo tumačenje stava ovog legendarnog američkog brenda “Go anywhere, do anything“. Novi Jeep Cherokee sa efikasnim turbo dizel Multijet II motorom od 2.0l u kombinaciji sa novim automatskim menjačem sa devet brzina će debitovati ove godine na 84. Međunarodnom Sajmu Automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Novi krosover nije preveliki, ali ima pregršt mesta u kabini. Pod haubom je odličan benzinac 1,6, koji u gradu troši samo 7,2 litra

 (Dalje)

Upoznajte automobil koji prkosi vremenu, automobil koji je nadživeo svoju prvobitnu namenu, vozilo koje je ružno kao sam đavo, ali zato, isto tako i ide! Da, reč je o svevremenskom terencu, Mercedesovoj G-klasi, i to u verziji 500 Cabrio!

 (Dalje)

Preuzeto sa: Carz.rs

Vozila na struju su budućnost. Majka zemlja se najviše raduje tome. Ali, dok se ne reši problem baterija, cene i njihove efikasnosti i veličine, Hibridi će biti najbolje i najprihvatljivije rešenje. Sada možete kupiti Tesla S model koji ide potpuno na struju, i prelazi preko 400 km rastojanja sa jednim punjenjem, ali njegova cena je ogromna. A i nema dovoljno električnih stanica za punjenje električnih vozila. A i retko ko može sebi da priušti takav automobil. Sa druge strane, hibridi poput Toyota Prius, kakvu smo mi testirali, mogu.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 ... 112 113 114  Sledeći»