home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Opel Corsa važi za jedan od najuspešnijih evropskih automobila. Među nama je 32 godine i za to vreme je pronašla put do 12,4 miliona svojih vlasnika. Testirali smo petu generaciju ovog uspšenog modela, koja je izazvala veliku debatu čak i među našim kolegama, zbog sličnosti sa svojim prethodnikom.

 (Dalje)
Sportski izgled najjača je karika nove „korse“, a prodaja širom Evrope dokaz je da su „Opelovi“ stratezi pogodili ukus kupaca B-segmenta! Performanse, direktno upravljanje, odlična stabilnost, predvidljivost i ekonomičnost veliki su aduti u vremenu kad konkurencija pritiska pun gas.

 (Dalje)

Premijum filijale japanskih brendova nisu se proslavile na našim prostorima. “Leksus” (“Tojota”) je pokušao nešto da bi se brzo povukao, dok je “Infiniti” (“Nisan”) koliko-toliko bio prisutan sa modelom “FX” koji je uvožen, najčešće, kao polovan automobil. Takva slika bi u budućnosti trebalo da se promeni jer se “Leksus” stidljivo vraća a “Infiniti” svoju sreću traži sa modelom “Q50” koji smo i imali na kraćem “Blic” testu.

 (Dalje)

“Sandero” druge generacije se već dugo nalazi u prodaji. Za to vreme ga nije prestigao ni jedan konkurent u pogledu odnosa uloženo/dobijeno. Sa zaista komfornom kabinom, velikim prtljažnikom, udobnim ogibljenjem i solidnim motorima, “dačija” koju vam predstavljamo ne donosi previše kompromisa zbog niske cene.

 (Dalje)

Moćan novi SUV može gotovo sve što i brat „pajero“. Ubedljiv pogon 4x4 čini ga čistokrvnim avanturistom

Veliki respekt Srbi imaju kad na ulici vide tri dijamanta! Sada na naše puteve stiže novi „micubiši autlender“, SUV na granici klase čistokrvih terenaca, nikad bliži svoj bratu „pajeru“.

 (Dalje)

Ako tražite više od automobila, a manje od terenca, onda morate da uđete u svet krosovera čija prodaja konstantno raste, ne samo na većim evropskim tržištima, već i kod nas.

 (Dalje)

Iako je klasičan „gradski šminker”, Opel Adam Rocks nije tip kojem je teško da “zasuče rukave” i obavi poneki “prljav posao”!

 (Dalje)

Opelovi kompakt automobili su već četiri decenije omiljeno prevozno sredstvo u našoj zemlji. Nemačko poreklo i generalno dobar imidž su najviše zaslužni za ovakav status. Nekada je to bio “kadet” a od početka devedestih “astra”. Oba ova modela su bila u samom vrhu liste želja prosečnog vozača u Srbiji.

 (Dalje)

Najveća snaga „dačije daster“ je svakako njegova cena, zašto da se pretvaramo! Za uloženi novac teško ćete pronaći praktičniji i prostraniji SUV, pritom sa vrlo dobrim terenskim sposobnostima. U Dačiji, odnosno Renou, to dobro znaju i zato ne žure sa „izbacivanjem“ nove generacije.

 (Dalje)

Iako nije više među najnovijim, "kia rio" je i dalje među najboljim automobilima u klasi. Novina su povoljni uslovi finansiranja kupovine, na 60 rata bez kamate.

 (Dalje)

Savršeno parking mesto nalazi se u blizini lokacije do koje vozač želi doći, ima dovoljno mesta za njegov automobil − i nije zauzeto. Međutim, pronalaženje takvog parking mesta može biti vrlo frustrirajuće − naročito u gradskim područjima.

 (Dalje)

Novi „Audi A4“ je dobro osmišljen novitet, sa odličnim motorima, visokim kvalitetom izrade i tradicionalnom pouzdanošću. Baš takav je i trebalo da bude, u godini kada se obeležava 50 godina od rođenja začetnika loze

Via Bački Breg, Mađarska, Slovenija, pa do Venecije, put je koji nas je vodio na svetsku premijeru i probnu vožnju „audija A4“. Sve vam je onda jasno – bio je to dan kada je „zapadna“ (hrvatska) zavesa bila spuštena, ali događaj nije mogao da čeka.

 (Dalje)

Najbolji je spoj lepog i korisnog. Laki transport odavno je posao u kojem vozači uživaju u kilometrima, a da je tako, dokazuje i novi „folksvagen transporter“ sa oznakom T6.

 (Dalje)

Poslednja generacija legendarnog američkog sportsog modela ne pleni samo “mišićima”, jer je očigledno da se ispod, na oko snažnog tela, krije i odlično tempirana forma, vrhunska kondicija i brzina.

 (Dalje)

Tokom godina Toyota Avensis je, kao i mnogi modeli popularne japanske kompanije, izgradila status kvalitetnog i pouzdanog automobila. Sa novim dizel motorom, dopisuju se i niski troškovi vožnje i održavanja.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 ... 137 138 139  Sledeći»