home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Preuzeto sa: Kurir-info.rs

Osećaj kad vozite „kedi“ sličan je onom dok ste za upravljačem „golfa 7“. S druge strane, potrošnja od šest litara je za svaku pohvalu

 (Dalje)Preuzeto sa: Superauto.rs

Američki ukus oduvek se razlikovao od onog koji se neguje na Starom kontinentu. Bilo da je u pitanju muzika, kinematografija, pa čak i neke tehničke “novotarije”, u koje svakako ubrajamo i automobile. Ako igde postoji veća razlika u ponudi modela, to je između evropskog i severnoameričkog tržišta, ma kako to čudno zvučalo.

 (Dalje)

Nova „opel insignija“ nedavno je imala svetsku premijeru na Međunarodnom auto-salonu u Frankfurtu. „Opelova“ perjanica blista s još atraktivnijim stajlingom enterijera i eksterijera, prenoseći nagrađivanu filozofiju dizajna „spoj vajarskog umeća i nemačke preciznosti“ na sledeći nivo.

 (Dalje)

Preuzeto sa: BrzaBrzina.com

Pomalo zaboravljeni Lexus GX460 je dobio prve promene od predstavljanja druge generacije 2010. godine koje bi trebalo da poprave razočaravajuću prodaju.

 (Dalje)

Preuzeto sa: Superauto.rs

Italijanski FIAT se tokom višedecenijskog prisustva na ovim prostorima, praktično „odomaćio“ kod prosečnog srpskog kupca, te njegove modele gotovo da nije neophodno nešto posebno predstavljati... Počevši od putničkih, uglavnom manjih, gradskih, ali i većih, porodičnih automobila, koji su dugi niz godina bili nezaobilazni deo naše svakodnevice, pa sve do lakih i srednjih dostavnih vozila koja su se u proteklih 10-15 godina, svojom jednostavnošću, ali i pouzdanošću, isprofilisala kao jedna od vodećih na našem, ali i na evropskom tržištu.

 (Dalje)

Nakon 15 godina od premijere u klasi, Seat je predstavio novog „leona“ koji će verovatno odrediti budućnost španske kompanije. Reč je o modelu koji uspeh traži kombinujući mnogo razuma i nešto manje emocija, klasičniji dizajn i unapređeni kvalitet

 (Dalje)

Preuzeto sa: Superauto.rs

Nakon nekoliko godina stagnacije i “balansiranja” sa već postojećim modelima u periodu najvećeg naleta ekonomske krize, kompanija Opel je nedavno ponovo prešla u ofanzivu.

 (Dalje)

Markantnog dizajna i univerzalne namene, tandem iz Nemačke potvrđuje da će kompaktna SUV klasa obeležiti predstojeće godine. Testirali smo ih u gradskoj vožnji i pokušali da saznamo da li mogu da ispune sve porodične zahteve, ali i da opravdaju cenu...

 (Dalje)

Vozili smo novi „Reno klio grandtur“, jedan od najatraktivnijih karavana. Francuzi ponudili, po veoma pristupačnoj ceni, privlačno, porodično vozilo

Karavan vozilo nekada je bilo sinonim na „produženu“ verziju putničkog vozila spremnu da u „nakalemljeni“ gepek primi obilje prtljaga, raznorazne robe, i skoro da niko od proizvođača nije odustao od toga. O lepoti, skladnim linijama, naravno, nije bilo ni govora.

 (Dalje)

Toyota Srbija, generalni uvoznik i distributer vozila Toyota za našu zemlju organizovao je prošle nedelje promotivnu vožnju za automobilske novinare svog najpoznatijeg modela, koji je u nekim delovima sveta sinonim za naziv Toyota - 11. generaciju  Corolle koja se proizvodi u 16 fabrika i prodaje u više od 150 zemalja među kojima je i Srbija.

 (Dalje)

Preuzeto sa: Superauto.rs

Ako se za nekog evropskog proizvođača može reći da, uprkos dobrim poslovnim osnovama, pa čak i solidnim proizvodima tokom više od pola veka unazad, jednostavno nije imao previše sreće kada je u pitanju imidž, a samim tim i prodaja, onda je to svakako SEAT.

 (Dalje)

Preuzeto sa: BrzaBrzina.com

U svetu Ford Mustanga ime Saleen igra veliku ulogu

Još od ranih 1980ih godina Saleen Mustanzi su dominirali u klasama sportskih automobila u Severnoj Americi, a od istog perioda Saleen je nudio i serijsku verziju ovog automobila.

 (Dalje)

Test „Novosti“: naša ekipa uživala u vožnji krosovera „pežoa 2008“, novog aduta francuskog giganta. Urbani terenac sa znakom „lava“ na haubi nikoga ne ostavlja ravnodušnim

 (Dalje)

Preuzeto sa: Superauto.rs

Ubeđeni smo da Fiatov model 500L nije potrebno posebno predstavljati, jer je za proteklih godinu dana od kako se nalazi u prodaji, ne samo kod nas, već i širom sveta, uključujući i tržište SAD, o njemu rečeno gotovo sve. Naravno, nama je ovaj model naročito zanimljiv i bitan jer se proizvodi (ili sklapa, kako vam je draže...) u bivšim “Zastavinim” pogonima u Kragujevcu, koji su sada pod “dirigentskom palicom” italijanskog Fiata.

 (Dalje)

Test „Novosti“: vozili smo „reno kaptur 1.5 dCi“, proizvod francuskog giganta. Ljubitelji malih krosovera najzad su dobili automobil koji ispunjava sve snove

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 ... 112 113 114  Sledeći»