home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Automobilski Sportski klub SPRINT, organizuje Auto trku na brdskim stazama „ FAM KRUŠEVAC 2011 “, koja će se održati 01. – 02.Oktobra, 2011.godine.

Takmičenje se organizuje u skladu sa Opštim pravilnikom o Auto i Karting SportuSAKSS, Posebnim pravilnikom o Organizaciji takmičenja SAKSS, Posebnim pravilnikom o stazama, Dodatka Pravilnika za Auto trke na Brdskim stazama za 2011 godinu, odgovarajućim dodatcima međunarodnog Pravilnika FIA, Tahničkim pravilnikom FIA – Dodatak „J“ , Tehničkim Pravilnikom SAKSS Aneks „A“ i ovim Posebnim Pravilnikom.

Potpisivanjem prijave i pristupom na takmičenje, takmičari i vozači prihvataju poštovanje pravila, navedenih u u članu 4.1, pa se odriču bilo kojeg naknadnog postupka, koji nije u skladu sa Odredbama Međunarodnog Pravilnika FIA.

Auto trka „FAM KRUŠEVAC 2011“, boduje se za Šampionat Srbije 2011.

Takmičenje se održava na stazi, koja se nalazi na Čokotinom brdu, a do nje se dolazi kada se iz Kruševca krene put Ribarske banje, ili put Niša takozvanim starim putem, preko Aleksinačkih rudnika. Tačnije, cilj staze se nalazi na 13. kilometru od Centra Kruševca.

Sama staza ima sledeće karakteristike:

- Dužina staze: 2450 metara

- Minimalna širina staze: 6 metara

- VOZE SE TRI VOŽNjE

Izvor: www.sakss.org.rsčitanja : 1592Komentari