home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Loris Kapirosi kaže da misli da je doneo pravu odluku da se povuče iz takmičenja na kraju sezone, tako da će trka u Valensiji biti njegova poslednja i MOTO GP karijeri. Dvostruki šampion u klasi 125 i 250 će startovati 215. put u svojoj oproštajnoj trci.

Priznao je da mu je teško da zamisli da se neće trkati i da je ovo njegov poslednji nastup u najjačoj kategoriji, ali i da mu je teško pala pogibija Marka Simončelija. 

„Sigurno će mi biti teško da se odvojim od takmičenja, ali sam doneo tu odluku još odavno i srećan sam. Mislim da je posle 22. sezone vreme da se povučem“ rekao je Kapirosi. „Imamo dosta dobrih vozača i možda je dobro raditi nešto drugo u životu. Sve priče imaju svoj početak i svoj kraj a moja je došla do kraja. Posle trke, čeka me lep život, sa familijom i mislim da bih mogao da radim nešto lepo sem da se trkam.“

Kapirosi se nada da bi mogao da napravi neki dobar rezultat na svojoj poslednjoj trci kojim bi odao počast tragično nastradalom Simončeliju.

„Situacija je čudna za sve“ priznao je vozač Pramac Dukatija. “Situacija koju smo videli u Maleziji je bila mučna i izuzetno teška, ali svi smo ovde i trudićemo se da nikada ne zaboravimo Marka. Ovo je jako važno, on je deo naših života. Uvek se trudio da bude najbolji i želim da mu odam počast. Staviću broj 58 na moj motor, i nadam se da bi ga to učinilo srećnim. Ne mogu da napravim rezultat koji bi on mogao da napravi, ali ću uraditi najbolje što mogu za njega.“

Preuzeto sa : Supersport.rs



čitanja : 776



Komentari

Bye-bye Capirex...
Svaka čast za gest.

Autor PITBULL™ 05 Nov 2011, 01:15