home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Menadžer Marka Vebera, Flavio Brijatore smatra da je njegov klijent pogrešio kada je odlučio da napusti takmičenje u Formuli 1 na kraju ove sezone.

Iako kaže da razume zašto se australijski vozač odlučio na takav potez, nekadašnji šef Renoa, misli da je član Red Bula trebalo da ostane još jednu sezonu u "najbržem cirkusu na svetu".

"Veber je bio umoran još na kraju prošle sezone i s te strane ga razumem. To je njegova odluka, koja je po mom mišljenju pogrešna jer je i dalje brz, što nam je pokazao prošle nedelje. I dalje može da osvaja treća, četvrta ili peta mesta na trkama i uzima poene. Mislim da je trebalo da ostane još jednu sezonu, sigurno bi imao mesto vozača u Red Bulu", rekao je Brijatore.

On kako kaže ne vidi nikoga ko bi mogao da zameni Australijanca, jer nema novih talentovanih vozača.

"Ne vidim nijednog interesantnog mladog vozača. Nema na vidiku ni novog Hamiltona, Fetela, Raikonena ili Alonsa", kazao je legendarni Italijan.

Veber je pre trke za Veliku nagradu Britanije, najavio da se povlači iz Formule 1 na kraju ove sezone i da će sledeće godine voziti za Porše, sa kojim planira da učestvuje na čuvenoj trci 24 časa Le Mana.

Preuzeto sa: Sport.blic.rs

Foto: arhiva Autoblog.rsčitanja : 635Komentari

Ja mislim da Veber treba da vrati sve pare Red Bulu za ovu godinu, samo radi prošle trke, gde se obrukao neverovatno. + ostale ovogodišnej i prošlogodišnje gluposti.
Treba ga penzionisati odma.

Autor bumbar 04 Avg 2013, 00:17