home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Tim 33 motor sport na čelu sa Todorom Stamenkovićem ponovio je uspeh sa treće trke, tačnije rečeno slavio je na četvrtom okršaju Moto endjurans cupa MEC, koji je održan na Ada Huji.

Direktno iz garaže sa stola za inovacije na stazu i trijumf. U istom krugu sa 40 i nešto malo više sekundi, na drugom mestu završili su članovi tima Nanotek rejisng tima. Sa dva kruga zaostatka trećeg mesta dokopala se ekipa Ćapatori.

Zanimljivo je istaći da je za tim Prva ruka vozio Dalibor Miletić, momak koji je pre nekoliko nedelja vozio svetski šampionat 24 časa na stazi Pol Rikar u Francuskoj za AMSS TRB ViDra rejsing tim.

Žestoko i brzo tokom četvrte runde MEC

Četvrto ovosezonsko izdanje Moto endjurans kupa MEC koje je održano drugog vikenda oktobra na Ada Huji obeležili su timovi koji su vozili žestoko i brzo, i pored činjenice da je temperatura vazduha bila jedva dvocifrena, na početku četvoročasovnog okršaja.

Nepobitno je da su se timovi ozbiljno ubrzali, da su se jahači dodatno uvozali i da sve izgleda vrlo zanimljivo kako za poznavaoce, tako i za one koji prvi put gledaju. Nešto manje timova nije umanjilo draž takmičenja, naprotiv. Početak takmičenja obeležilo je nekoliko odustajanja što zbog tehničkih problema, što zbog padova, na sreću bez ozbiljnih posledica. Činjenica je da bržim timovima gužva na stazi ume da zadaje male glavobolje, ali u tome je lepota. Da nema onih nazovi sporijih, ne bi mogli da slave oni najbrži. Na startno ciljnom pravcu dobro uvozan takmičar, sporije kolege obilazi kao kad smučkar vozi slalom, kristijane stil i rešen problem…

Sve u svemu MEC je dokazao da ima privlačnu moć i snagu i da prosto rečeno nagoni timove da inoviraju, ulažu i provode vreme u garažama u nameri da se ubrzaju kako bi bili najbrži, što je mnogo bolje nego da koncipiraju dan iz X u dvojku!!!

Izvor: Plumrace.comčitanja : 148Komentari