home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

14. Beogradski reli

Posle dva dana na tri lokacije sa četiri brzinska ispita ukupne dužne 60 kilometara, najbolje posade u dve soft klase na 14. Beogradskom reliju „Pobednik Beograda 2018“ bile su u Nisan Patrolima.

U klasi soft I slavili su Miloš Nikolić i Igor Tasić, a u klasi soft II Božo Vučićević sa suvozačem Ivanom Radojevićem. Japanske robusne sprave odolele su svim izazovima, ali je do izražaja pre svega došlo umeće majstora volana iz Knjaževca i Arilja.

Prvi dan koji je predviđao tri brzinska ispita na lokacijama u Rušanju i Ripnju bio je gusto sito za sve koji nisu bili dovoljno pripremljeni. Drugim rečima organizator klub Extrem 4 x 4 na čelu sa direktorom takmičenja Zoranom Radovanovićem poznatijem kao Meso i velikim brojem članova uložio je maksimum napora da brzinski ispiti budu zahtevni i bezbedni, što se može reći i za etapne deonice. Kada se pomenuto uzme u obzir, sve je bilo na takmičarima, drugim rečima na pripremljenosti takmičarskih sprava za terene oko Avale.

Drugog dana na jalovištu napuštenog rudnika u Pinosavi odrađen je četvrti brzinac koji je iznedrio pobednike. Uz više nego pristojan broj navijača i nekoliko TV kamera i neizbežnih foto aparata, odnosno telefona zabeležen je i uz pomoć foto ćelije izmereno je vreme takmičarskih posada. Onako kako i dolikuje ispod tornja na Avali upriličeno je proglašenje i dodela nagrada najboljima po klasama.

Klasa soft I

1. Miloš Nikolić – Igor Tasić, 2. Vladan Matić – Saša Maksimović, 3. Atanas Trajčevski – Peca Trajkovski

Klasa soft II

1. Božo Vučićević – Ivan Radojević, 2. Aleksandar Todorović – Spasoje Vasiljević, 3. Dragan Tošić – Šebi Nikolić

Klasa turist hobi

1. Mihajlo Vukašinović, 2. Alen Četnik, 3. Aleksandar Krivokuća

ATV Kvadovi

1. Daniel Horvat, 2. Vlada Konatar, 3. Nikola Dimkovski

Izvor i više slika na sajtu Plumrace.comčitanja : 354Komentari