home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Sagmajster

Neverovatno….u trenucima kada smo svi mi koji volimo moto sport i uspehe naših predstavnika na velikim takmičenjima očekivali i nadali se napredovanju moto-kros šampiona SRBIJE, GABORA SAGMAJSTERA, na najvećem maratonu sveta, na 41. DAKAR RELIJU, u JUŽNOJ AMERICI…..iz PERUA je stigla zaista iznenadjujuća vest.

GABOR SAGMAJSTER je odustao već posle 29. km. od starta. Razlog…Motor je „zaribao“ zbog pumpe za ulje. Naš šampion je helikopterom prebačen u takmičarski kamp – bivak. On nije povredjen, motocikl je jednostavno stao a SAGMAJSTER je potpuno razočaran, to ni u snu nije očekivao jer je agregat, doduše 7 godina starog motocikla, generalno uradjen.

Propozicije DAKAR RELIJA 2019 dozvoljavaju nastavak takmičenja, ako se vozilo u odredjenom roku popravi, medjutim, to je za sada pod velikim pitanjem kada je reč o motociklu GABORA SAGMAJSTERA.

Izvor: Mojsvetbrzine.rs

41. DAKAR RELI / DOPUNJENO /

GABOR SAGMAJSTER se u sredu uveče, 9. januara, vraća u SRBIJU. Na DAKAR RELIJU ostaje naš PREDRAG PEDJA MILINKOVIĆ, novinar RTS-a. Pratiće do kraja 41.DAKAR RELI.čitanja : 589Komentari