home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
McLaren

British American Tobacco (BAT) ušao je u globalno partnerstvo sa automobilskom grupacijom McLaren, sa kojom će sarađivati na razvoju napredne tehnologije i inovacijama usmerenim na portfolio novih proizvoda sa potencijalom smanjenja štetnosti, u kojem je BAT vodeća kompanija na svetu.

Višegodišnje partnerstvo usmereno je na ubrzanje transformacije duvanskog poslovanja kojim BAT svojim korisnicima želi da ponudi čitav niz proizvoda sa potencijalom smanjene štetnosti, te im na taj način omogući “A Better Tomorrow” (Bolje sutra). Inače, “A Better Tomorrow” je nova BAT platforma koja će biti predstavljena 14. februara ove godine zajedno sa novim McLaren bolidom za sezonu 2019. 

Deo ovog partnerstva odnosi se na saradnju BAT-a sa kompanijom McLaren Applied Technologies, prvenstveno u razvoju baterija, naprednih materijala i dizajnu proizvoda. Kompanije će razvijati i deliti industrijsko znanje, kao i iskustvo u proizvodnim procesima i inovacijama.

Partnerstvo sa McLarenom omogućiće ubrzanje ostvarenja BAT-ove ambicije o transformaciji duvanskog poslovanja u smeru ponude potencijalno manje rizičnih duvanskih i nikotinskih proizvoda.

Partnerstvo je dodatno zbližilo dve kompanije koje dele strast za tehnologijom, inovacijama i dizajnom, ali i uverenje da je svrha poslovanja pružiti vidljiv i smislen društveni napredak.

Kao globalni partner tima McLaren Formula One, BAT će biti istaknut na bolidima i drugim sponzorskim pozicijama tokom cele sezone, u skladu sa pravilima i pratećom regulativom.

“Veoma smo ponosni i uzbuđeni zbog ovog partnerstva koje će nam omogućiti da dodatno ubrzamo transformaciju kompanije i tempo inovacija. Partnerstvo posmatramo kao istinsku globalnu platformu koja će dodatno istaknuti naše proizvode sa potencijalom smanjenja štetnosti koje razvijamo pod brendovima Vype, Vuse i glo. Inovacije i tehnologija podržaće našu viziju stvaranja “boljeg sutra” za naše korisnike širom sveta”, izjavio je Kingsley Wheaton, BAT-ov izvršni direktor marketinga.

“Pozdravljamo ulazak BAT-a u McLaren tim i podržavamo njihovu ambiciju ostvarenja smislene i nezaustavljive promene zasnovane na inovacijama. Transformacija BAT-a je središnja tačka ovog partnerstva i zadovoljni smo što svojim iskustvom i ekspertizom možemo podržati i ubrzati njihovu ambiciju”, kaže Zak Brown, izvršni direktor McLaren Racinga.

PR saopštenječitanja : 315Komentari