home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Moto-Bike Moped Endurance Cup

Moto-Bike Moped Endurance Cup koji se vozi već četvrtu godinu za redom, predstojeće subote 15. juna posetiće mali vojvođanski grad Kulu, gde će se voziti treća trka ovog kupa.

Nakon kišne noćne trke na Adi Huji i sunčane dnevne trke u Jagodini, treća trka voziće se na Motodromu Kula, a kako vremenske prognoze najavljuju, vozačima će se osim s konkurencijom, boriti i sa vrućinom koja je najavljena za subotu.

Ovog puta imaćemo prilike da pogledamo i treći format trka – Start trke održaće se u dnevnim uslovima, dok je kraj planiran za noć.

Trka klase Open startuje u 17:30 i traje 60 minuta, a za vreme trke smenjuju se dva vozača. Trka klase Serija koja traje četiri puna sata startovaće u 19:00 dok je planirano da se trka završi u 23:00.

Očekuje se da će u Kuli prisustvovati više od 30 timova, te se pozivaju svi zainteresovani gledaoci da subotnje popodne provedu uživajući u trkama najbržih mopedaša u Srbiji. Ulaz je besplatan, a komaraca sigurno neće biti, jer će stazu natkriti oblak dvotaktola.

Ipone Moped Endurance Cupčitanja : 225Komentari