home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
TCR 2019

Najuspešniji i prema tome i najbolji automobilista Srbije, 32. godišnji Pančevac DUŠAN DUCA BORKOVIĆ, vozač NIS TIMA, nastavlja svoju ovogodišnju turneju, u seriji TCR EVROPA, na najpoznatijim autodromima starog kontinenta.

Naš sjajni majstor volana startovaće ovog vikenda u SEDMOJ i OSMOJ trci popularne i neobično konkurentne serije koja je već odavno pokazala da je zaista veliki izazov za prave vozače, željne dokazivanja medju najbržima i najspremnijima, vozače sa najkvalitetnijim timovima. DUCA će prvi put voziti na RED BUL ringu…na stazi dugačkoj 4318 metara.

BORKOVIĆ će ovog vikenda biti medju 29 rivala. Posle 3 runde i 6 trka, naš predstavnik zauzima 11. mesto sa 64 boda…ispred NADJIJA, DŽESIKE BEKMAN, braće KLERE, MORBIDELIJA, KADŽAJE, KORONELA i drugih…

Na današnjim trenizima BORKOVIĆ je zabeležio najpre 21. vreme a potom 16. Možemo se nadati da će u KVALIFIKACIJAMA u subotu u 08.30 ostvariti željeno vreme za što bolje pozicije u PRVOJ i DRUGOJ trci, ALI, imaće sasvim sigurno veoma težak zadatak u svom „hjundaiu“ sa brojem 62.

PRVA trka je zakazana za subotu u 13.30, a druga u nedelju u 11.30.

Izvor: Mojsvetbrzine.rsčitanja : 400Komentari