home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Naš trofejni šampion države i evropskih trka, 45. godišnji Milovan Mikica Vesnić, opet je izabran za najboljeg sportistu grada Užica. Popularni as koji je kao najbolji ambasador predstavljao Srbiju na mnogim evropskim stazama, borio se i pobedjivao, nedavno je obezbedio „audija RS3 LMS“.

Razgovarali smo sa Vesnićem jer nova sezona treba da počne već 16. aprila na stazi Hungaroring, u Madjarskoj..naravno na početku razgovora smo mu čestitali na laskavom priznanju u Užicu..

„Hvala najlepše, hvala svima u Užicu. Moje misli su usmerene na vesti koje očekujem, o potvrdi početka sezone u seriji TCR Istočna Evropa, iako trenutno ni sam ne znam u kojem ću se šampionatu pojaviti. Verovatno će to biti serija Istok TCR, ali, može se desiti da odem i na neku trku TCR Nemačke, a možda i na neko takmičenje TCR Evrope. Automobil je pripremljen, to je „audi RS3 LMS“ iz prošlogodišnjeg šampionata, a verovatno ste obavešteni da je predstavljen i najnoviji „audi“, za ovu godinu, takodje i najnovija „kupra“. Zbog ove užasne epidemije se ništa još definitivno ne zna…..i to je razumljivo. Mnoge zemlje se potpuno zatvaraju i ljudi su u celoj Evropi veoma odgovorni, za razliku od nas u Srbiji, gde se i pored svega organizuju privatne proslave i velika okupljanja, a to mi uopšte nije jasno. Mi u Vesnić rejsing timu smo se svi vakcinisali, jer to moramo, zbog zdravlja i zarad putovanja. Radimo kao da šampionat počinje po već utvrdjenom kalendaru…“

2021 TCR Eastern Europe – calendar

16/18 April – Hungaroring

21/23 May – Red Bull Ring

11/13 June – Poznán

23/25 July – Grobnik

20/22 August – Slovakiaring

03/05 September – Brno

Djordje Djenić – Mojsvetbrzine.rsčitanja : 453Komentari