home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Šumaher i Tod

Kako piše Sport Klub, supruga Mihaela Šumahera, Korina, kaže da je velikan Formule 1 "drugačiji, ali još uvek tu".

Oporavak nakon povrede glave i mozga doživljene još u decembru 2013. nikada nije prestao. Od prvog dana porodica se izuzetno retko oglašava sa vestima o Šumaherovom stanju. Njegova supruga Korina oglasila se pred premijeru Netfliksovog dokumentarca čija je premijera zakazana za 15. septembar.

„Mihael je tu. Drugačiji je, ali je tu. Rekla bih da on nama daje snagu. I svakog dana mi pokazuje koliko je on sam jak. Zajedno smo kod kuće, obavljamo terapije. Radimo sve što možemo da uradimo kako bi se Mihael osećao prijatnije, da se oseća kao deo porodice, da oseti povezanost sa nama“, rekla je Korina.

„Uradiću sve što mogu, bez obzira na sve. Svi ćemo. Pokušavamo da nastavimo život kao porodica, na način na koji je Mihael to želeo i tako i nastavljamo sa životom. Privatne stvari su privatne, tako je i on sam govorio. Veoma mi je važno da on može da uživa u privatnosti koliko je god to moguće. On je uvek štitio nas, sada mi štitimo njega“, zaključila je Šumaherova supruga.

Izvor: Sportklub.rs

Foto: Imago Sports

Čuveni Berni Eklston je jedan od retkih koji sme da poseti legendu Formule 1

Legendarni vozač Formule 1 Mihael Šumaher doživeo je tešku nesreću na skijanju krajem 2013. godine i od tada nije viđen u javnosti, a njegova porodica uspešno krije njegovo zdravstveno stanje.

Sedmostruki prvak sveta je doživeo teške povrede glave, bio je u komi, a skoro osam godina kasnije malo šta se zna o njegovom zdravstvenom stanju.

Inforacije na “kašičicu” svih ovih godina stižu od Žana Toda, nedavno je bivši vozač Formule 1 šokirao i prestrašio svet izjavom o Šumaheru, a oglasio se i legendarni Berni Eklston, nekada prvi čovek “najbržeg cirkusa na svetu” i jedan od retkih ljudi koji ima privilegiju da obiđe Šumija.

- Šumaher trenutno nije s nama. Ozdraviće i onda će odgovoriti na sva pitanja - zagonento je poručio Britanac (90), koji je bio alfa i omega Formule 1 dok je Šumaher njome harao u bolidu Ferarija i ulio nadu svim fanovima slavnog Nemaca u njegov oporavak.

Ova izjava stigla je nekoliko dana nakon što se oglasio Žan Tod, blizak Šumijev prijatelj i bivši šef Ferarija, kao i uvertira za 15. septembar, kada će na “Netfliksu” biti objavljen dokumentarac o legendarnom Nemcu.

- Proveo sam mnogo vremena sa Korinom od kada je Mihael doživeo tešku nesreću na skijanju. Ona je sjajna žena i svime upravlja u toj porodici. Korina nije očekivala da će to morati da radi, ali odjednom nije imala izbora. Ipak, to sjajno radi, verujem joj i ona veruje meni - poručio je nedavno Tod i dodao:

- Zahvaljujući doktorima i saradnji Korine - koja je htela da preživi - Mihael i jeste preživeo, ali sa posledicama.

Izvor: Sport.blic.rs

Sin Mihaela Šumahera otkrio kako izgleda živeti sa njim

Već je odavno poznato da je jedan od najboljih vozača Formule 1 Mihael Šumaher pretrpeo ozbiljnu povredu tokom skijanja u Francuskoj u decembru 2013. godine, a zbog koje je bio u komi šest meseci do juna 2014. godine.

Međutim, njegova priča nakon nesreće je postala prava misterija za sve jer se od tada Šumijeva porodica držala dalje od javnog života, jer su tako štitili njegovu privatnost i sve detalje o zdravlju skoro osam godina. Sad su se stvari malo promenile.

Korina Šumaher, supruga Mihaela Šumahera, kao i porodica legende Formule 1 prvi put je o svemu progovorila u dokumentarnom filmu (Netflix).

Njegov sin Mik priznao je šta najteže podnosi. Ove godine je debitovao u Formuli 1, a o tome ne može da priča sa ocem.

- Tata i ja bismo se razumeli na drugačiji način, jer govorimo sličan jezik. Jezik moto sporta. Imali bismo o čemu da razgovaramo. O tome najviše razmišljam, mislim da bi nam bilo sjajno. Svega bih se odrekao samo da to imam - opisao je Mik tugu koju oseća jer ne može najlepše stvari u životu da podeli sa ocem.

Izvor: Sport.blic.rsčitanja : 306Komentari