home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
O BMW-u X4 se priča već godinama, a na predstojećem Salonu automobila u Šangaju Nemci će predstaviti koncept verziju ovog SAC modela (Sports Activity Coupe).

 (Dalje)

Izvor: Vrele Gume

Tokom svog prvog punog meseca prodaje, jeftiniji i efikasniji 2014 Nissan Leaf električni automobil je upravo zabeležio svoj najboji mesec prodaje tokom marta.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, glavni dizajner iz Centro Stile Fiat i jedan od autora novog modela 500L, Virgilio Fernandez, održaće predavanje na ovogodišnjoj Beogradskoj nedelji dizajna (Belgrade Design Week- BDW), koja se održava od 6. do 8. juna.

 (Dalje)

BMW pitanje na Facebooku

4 Apr 2013 - 13:01 Vesti Link

I dok proizvođači automobila svoje buduće novosti predstavljaju u obliku teasera, zatamnjenih fotografija ili videa, BMW je ovoga puta odlučio da postavi pitanje.

 (Dalje)

Kako je bilo i najavljeno, američka kompanija Detroit Electric je promovisala svoj električni sportski automobil, koji će po ranijim najavama 20. aprila biti predstavljen i na Salonu automobila u Šangaju.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, južnokorejski proizvođači automobila "Hjundai" i "Kia" na tržištu SAD-a opozivaju skoro 1,9 miliona vozila zbog problema sa "er begovima" i prekidača za štop svetla, saopšteno je iz tih kompanija.

 (Dalje)

Preuzeto sa: Sport.blic.rs

Moto GP samo na kanalima Sport kluba: Stoner u penziji, "Doktor" opet u Jamahi

Posle nedavnog starta sezone u Formuli 1 na stazu se vraćaju i najbrži motociklisti na svetu. Prvog vikenda aprila, počinje nova Moto GP sezona, a domaćin Valentinu Rosiju, Horheu Lorencu, Marku Markezu i ostalim alama na dva točka će biti Katar.

 (Dalje)

Irmscher je povodom svoje 45-godišnjice predstavio novi Roadster Turbo Sport 45.

 (Dalje)

Novi projekat tjuning kuće Vath je modifikovana verzija Mercedesa SL63 AMG.

 (Dalje)

Ruski TopCar je svoj modifikovani Porsche Cayenne Vantage 2 predstavio u još jednom izdanju. Nakon Cayenna Vantage 2 Green Horse, pred nama je i ovaj Cayenne Vantage 2 Red Dragon.

 (Dalje)

Ford je najavio da će povećati proizvodnju SUV modela Kuga (u Americi kao Ford Escape), i to za 10% kako bi zadovoljio veliku potražnju.

 (Dalje)

Renault Captur RS?

4 Apr 2013 - 08:01 Top secret Link

Nakon što je početkom marta premijerno predstvio svoj novi crossover Captur na Salonu automobila u Ženevi (a zatim reprizno i na Salonu u Beogradu), Renault navodno razmišlja i o njegovoj sportskoj RS varijanti.

 (Dalje)

Povratak na vrh

4 Apr 2013 - 07:34 Sport Link

Preuzeto sa: Overdrive.rs

Nakon pune 24 godine odsustva, francuski proizvođač Peugeot ponovo se vraća na „trku ka oblacima“, odnosno Pikes Peak International Hill Climb, koji se tradicionalno, svake godine u junu održava u američkoj državi Kolorado.

 (Dalje)