home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Električni Fiat 500E ocenjen je kao najefikasniji električni automobil koji se prodaje u SAD, prema ocenama dobijenim od strane američke Environmental Protection Agency.

 (Dalje)

Opel najavio "desetoljetku"

11 Jan 2013 - 15:01 Vesti Link

Opel, odnosno GM Europe je objavio desetogodišnji plan restrukturiranja i obnove ponude pod nazivom Drive! 2022 sa kojim bi ovaj ne baš dobrostojeći proizvođač napokon trebalo da uplovi u mirnije i prosperitetnije vode. Tačnije, u Opelu planiraju da na polovini puta dostignu pozitivnu nulu i da nakon toga postanu profitabilni.

 (Dalje)

Među brojnim modifikovanim automobilima na ovogodišnjem Toyko Auto Salonu tjunera su i doterane verzije Toyote GT86 (u Japanu samo kao Toyota 86, u Americi kao Scion FR-S).

 (Dalje)

Srbija se nalazi u samom vrhu u Evropi po broju vozila koja se koriste o državnom trošku. Prema podacima Agencije za borbu protiv korupcije, u registru se nalaze imena skoro 24.000 funkcionera koji voze službena kola.

 (Dalje)

Izvor: B92.net

Najnovija verzija Nissanovog superautomobila stigla je u Evropu. Prema rečima proizvođača, ovaj GT-R još je brži od modela iz 2012, tako da mu je za ubrzanje od 0 do 100 km/h potrebno svega 2,7 sekundi.

 (Dalje)

Nekadašnji pobednik Dakar relija Karlos Sainc odustao je šestog dana na najtežem auto-moto takmičenju na svetu zbog problema sa automobilom. Srpski motociklista Gabor Sagmajster zauzima 69. mesto u generalnom plasmanu.

 (Dalje)

Audi je na sajmu potrošačke elektronike u Las Vegasu predstavio čitav niz novih tehnologija koje će se naći u njegovim modelima. Prvi i svakako impresivni sistem je tzv. autonomna vožnja, svojevrsni autopilot koji upravlja vozilom ograničeni period vremena.

 (Dalje)

Među Volkswagenovim novitetima na predstojećem Salonu automobila u Detroitu (jedan bi trebalo da bude i concept SUV-a sa sedam sedišta) biće i Passat Performance concept.

 (Dalje)

Samo nekoliko dana nakon što je Peugeot objavio prve slike modela 2008 (dužine 416 cm), i Renault je sada pustio u javnost prve zvanične fotografije i detalje o svom malom crossoveru Captur.  

 (Dalje)

VIDEO: 2013 Dodge Dart

11 Jan 2013 - 09:30 Video Link


Peugeot je tokom prošle godine proizveo i isporučio 1,7 miliona automobila.

 (Dalje)

Evo i jedne kratke vesti vezane za prodaju Bentley automobila u prošloj godini.

 (Dalje)

U ponudi nemačkog Lumma Designa se nalazi i novi CLR 558 GT-S tjuning paket za Porsche Cayenne.

 (Dalje)