home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Izvor: B92.net

U novembru je B92 objavio vest da je KIA Cee'd pala na takozvanom "testu severnog jelena" koji je organizovao švedski magazin Teknikens värld (Svet tehnike). Korejski proizvođač u međuvremenu je ispitao vozilo sa testa i priznao da je loš rezultat posledica greške na zadnjem amortizeru automobila.

 (Dalje)Novo sniženje cena goriva

10 Dec 2012 - 19:06 Vesti Link

Kako prenosi Tanjug, gorivo na pumpama u Srbiji nastavlja trend pojeftinjenja.

 (Dalje)

Nakon Audija i BMW-a, red je da pogledamo i Mercedesove prodajne rezultate za novembar i za prvih 11 meseci 2012. godine.

 (Dalje)

Više o novom RS6 Avantu možete pročitati OVDE.BMW Group je za prvih 11 meseci ove godine širom sveta prodao 1.664.088 vozila, što predstavlja rast od 10,1 odsto u odnosu na isti period 2011. godine.

 (Dalje)

Evo i jedne kratke vesti iz Audija. Nemci su saopštili da su za prvih 11 meseci ove godine širom sveta prodali ukupno 1.344.750 automobila, što je za 12,7 odsto više nego u istom periodu prošle godine.

 (Dalje)

Ništa od Porschea 960

10 Dec 2012 - 16:01 Vesti Link

Po poslednjim vestima, nemački Porsche uopšte nema planove da u svoju ponudu ubaci sportski model 960 o kome se dosta pričalo u poslednje vreme.

 (Dalje)

Preuzeto sa: dw.de

Od Opelove fabrike automobila u Bohumu posredno i neposredno zavisi oko 20.000 radnih mesta. Zatvaranje te fabrike 2016. godine sigurno je loša vest. Ali Bohum ima i druge kapacitete.

 (Dalje)

Preuzeto sa: Kurir-info.rs

Očekivano, „sedmica“ je jaka na svim poljima. Uz visoku tehnologiju donosi očekivani kvalitet, i prostranost, i budi emocije u vozaču

 (Dalje)

Uz čak 13 nagrada u 2013 iF Design Awards – jedan od najboljih dokaza za izuzetna dizajn dostignuća – International Forum Design još je jednom prepoznao izvanredna postignuća u BMW Group Design.

 (Dalje)

Zbogom Citroen C6

10 Dec 2012 - 12:49 Vesti Link

Citroen je i zvanično najavio da će tokom ovog meseca (pominje se 19. decembar) prestati sa proizvodnjom svog najluksuznijeg modela – C6.

 (Dalje)

Švajcarski Rinspeed uvek za Sajam automobila u Ženevi pripremi neko zanimljivo koncept vozilo, pa će tako biti i u martu 2013. godine.

 (Dalje)

Kompanija SSC, donedavno poznata kao Shelby SuperCars, objavila je da je započela razvoj svog poslednjeg Ultimate Aero modela - posebnog XT izdanja.

 (Dalje)

Toyota je najuspešniji brend po TÜV izveštaju za 2013. U najnovijem izdanju izveštaja, objavljenom 7. decembra od strane vodeće nemačke agencije za tehničku inspekciju – TÜV, čak 29 Toyotinih modela je uvršteno u 50 najpouzdanijih automobila u različitim kategorijama starosti vozila. 20 Toyotinih modela zauzima prvih 10 mesta, dok je Prius zauzeo prvo mesto u kategoriji vozila starosti do pet godina.

 (Dalje)