home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Možda će se neki muškarci namrštiti dok čitaju ovaj naslov, ali Margaret Dunning nezvanično se smatra osobom sa najdužim vozačkim stažom na svetu. Ova dama, koja je napunila 102 godine, naučila je da upravlja automobilom sa osam, a vozačku dozvolu stekla je sa dvanaest godina.

 (Dalje)Kako piše Tanjug, tri vodeća japanska proizvođača automobila - Tojota, Nisan i Honda, prekinuli su u potpunosti ili delimično svoju proizvodnju u Kini na nekoliko dana, zbog planiranih novih demonstracija protiv Japana oko spornih ostrva u Istočnom kineskom moru.

 (Dalje)

Toyota Centar Beograd, ovlašćeni Toyota partner, od 17. septembra svojim kupcima korišćenih vozila daje 6-mesečnu garanciju pri kupovini korišćenog vozila iz njihove ponude.

 (Dalje)

O Panameri GP-970 nešto više OVDE.VIDEO: Lexus LF-CC

19 Sep 2012 - 10:00 Video Link

VIDEO I (Dalje)

Kahn je objavio teaser sliku kojom je najvio svoj novi tjuning paket za Porsche 911 (serije 991).

 (Dalje)

Volkswagen Amarok Canyon

19 Sep 2012 - 09:00 Noviteti Link

Volkswagen je Amarok Canyon u formi koncept vozila predstavio još na Salonu automobila u Ženevi, dok je serijska verzija pripremljena za Salon komercijalnih vozila u Hanoveru.

 (Dalje)

Članovi Zastava 101 kluba su u nedelju, 16. septembra, krenuli na skup ljubitelja Zastave 101 i 128 kod muzeja Lepenski Vir.

 (Dalje)

Sem TeRRA concepta i Micre ELLA, Nissan je za Salon automobila u Parizu pripremio još nekoliko zanimljivih modela.

 (Dalje)

2013 Toyota Verso

19 Sep 2012 - 02:38 Noviteti Link

Među brojnim novitetima koje je Toyota pripremila za ovogodišnji Salon automobila u Parizu nalazi se i Verso modelske godine 2013.

 (Dalje)

2013 Aston Martin DB9

19 Sep 2012 - 02:03 Noviteti Link

Nakon odličnih špijunskih fotografija objavljenih prošlog meseca, Astron Martin je sada objavio i komplet zvaničnih slika modernizovanog Aston Martina DB9 u Coupe i Volante (kabriolet) verzijama, koji će premijeru imati na Salonu u Parizu.

 (Dalje)

Na Salonu automobila u Parizu će pored obnovljenog Sorenta i novog Pro_cee’d modela biti održana još jedna premijera iz korejske Kije.

 (Dalje)

Prilikom svetske promocije novog Volvoa V40 na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi, govorilo se i o njegovoj (pro)terenskoj verziji.

 (Dalje)