home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Japanska "Tojota" je saopštila da sa američkog tržišta povlači 412.000 putničkih automobila, uglavnom modela "avalon", zbog problema sa volanom koji je dosad izazvao tri sudara.

 (Dalje)Shaston Lumma BMW 760Li

29 Jul 2010 - 21:12 Tuning Link

Švajcarska kompanija Shaston SA je u saradnji sa poznatom tjuning kućom Lumma pripremila modifikovani BMW 760Li, ali će konkretniji detalji o ovoj kreaciji biti saopšteni krajem avgusta.

 (Dalje)

Kineski "Džili holding grup" dobio je konačno odobrenje kineske vlade za preuzimanje firme "Volvo" od američke automobilske kompanije "Ford motor", saopštilo je danas kinesko ministarstvo trgovine.

 (Dalje)

Delta Automoto je pripremio specijalnu ponudu za taxiste za model FIAT MULTIPLA 1.6 DINAMIC BIPOWER uz finansiranje od 7 Evra dnevno. Akcijska cena ovog modela iznosi 13.990 Evra.

 (Dalje)

Još jedan dokaz popularnosti Porcheovog modela Panamera (koji je prilikom pojavljivanja izazvao brojne komentare) jeste i proizvodnja 25.000-tog primerka u Porsche Leipzig fabrici u Nemačkoj.

 (Dalje)

Italija je jedina zemlja u svetu gde „Fijat” u poslovanju gubi novac, izjavio je juče izvršni direktor tog italijanskog proizvođača automobila Serđo Markione u govoru na zajedničkom sastanku sa vladinim zvaničnicima i radničkim sindikatima.

 (Dalje)

Mazda će tokom 2012. godine predstaviti sledeću generaciju legendarnog modela MX-5. Radiće se o lakom sportskom modelu koji će nastaviti sa najboljim karakteristikama trenutnog modela, a glavni naglasak će biti na smanjenju mase.

 (Dalje)

Nova limitirana edicija BMW-ove trojke je pripremljena samo za kupce u Južnoj Africi, i to samo za njih 300.

 (Dalje)

Audi je saopštio da će radnicima u svojim fabrikama u Nemačkoj isplatiti bonuse za ovu finansijsku godinu - svakome po 3.500 evra.

 (Dalje)

Inden Design je za svoj Mercedes SL63 AMG Black Saphir pripremio novi body kit, pojačanje motora, modifikovano ogibljenje i enterijer, kao i set novih točkova i sportski izduvni sistem.

 (Dalje)

Više o 2011 Hyundaiju Avante (Elantra) možete pročitati OVDE.MTM Audi RS5

29 Jul 2010 - 00:33 Tuning Link

Nemački MTM se kod doterivanja najjačeg člana Audijeve A5 porodice – verzije RS5, nije bavio pojačanjem njegovog 4,2 litarskog V8 motora (ostaje na standardnih 331kW/450KS), ali je zato skinuo blokadu koja fabričkoj RS5-ici ne dozvoljava više od 250 km/h.

 (Dalje)

3D Design BMW serije 5

28 Jul 2010 - 21:18 Tuning Link

Japanski 3D Design se posle BMW-a Z4 pozabavio i novom serijom 5 (F10).

 (Dalje)