home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Američka tjuning kompanija SMS Supercars na pravi način obeležava 45-godišnjicu Ford Mustanga – novim modelima SMS 460 Mustang i SMS 460X Mustang. 

 (Dalje)Markuzzi Mercedes ME 35 GT

23 Jul 2009 - 08:45 Tuning Link

Kako standardni Mercedes C klase pretvoriti u agresivniji i od modela C63 AMG, pokazuje tjuner Markuzzi Exklusiv.

 (Dalje)

Rukovodstvo najvećeg ruske automobilske kompanije "Avtovaz" odlučilo je da zaustavi proizvodne trake u avgustu, izjavio je predstavnik koncerna Aleksandar Šmigov. Radnici fabrike, koja sada radi samo u jednoj smeni, biće upućeni na prinudni odmor, za vreme kojeg će dobijati dve trećine prosečne zarade, rekao je Šmigov.

 (Dalje)

Mada su u Peugeotu želeli da serijska verzija njihovog kupea RC Z ostane tajna sve do zvanične premijere na septembarskom IAA Salonu automobila u Frankfurtu (pa su nedavno objavili i nekoliko teaser slika pojedinih delova tog modela), na internet je opet dospeo novi set špijunskih slika potpuno nemaskiranog RC Z.

 (Dalje)

Kao što je nedavno bilo i najavljeno, General Motors je fanovima filma Transformers ponudio 2010 Chevrolet Camaro Transformers Special Edition, i to kao počast Camaru koji "glumi" u drugom delu filma Transformers:Revenge of the Fallen. 

 (Dalje)

Italijanski proizvođač automobila Fijat je u drugom tromesečju ove godine zabeležio veći gubitak nego što se očekivalo, ali i dalje planira da u 2009. ostvari profit, preneo je Vol strit džornal (Wall Street Journal).

 (Dalje)

Mcchip Audi TT RS

23 Jul 2009 - 00:20 Tuning Link

Pošto su već obradili Audi TTS, u tjuning kući Mcchip su se sada postarali i za najjači u TT gami – model TT RS.

 (Dalje)

Nemačka kancelarka Angela Merkel podržala je ponudu kompanije „Magna” za kupovinu „Opela”, ocenjujući da je plan restrukturiranja koji predlažu kanadska firma i njen partner ruska Sberbanka u svim aspektima najpouzdaniji.

 (Dalje)

Ovo su prve zvanične fotografije potpuno nove generacije Saaba 9-5 (dosadašnji model se, uz nekoliko doterivanja, proizvodio skoro 12 godina), čija je svetska promocija najavljena za ovogodišnji Salon automobila u Frankfurtu (17.- 27. septembar), dok se start prodaje najavljuje za april naredne godine.

 (Dalje)

Vozila sa stranim i ekonomskim tablicama čiji vlasnici nisu iskoristili rok od tri meseca za preregistraciju, koji je istekao juče, od subote, 25. jula, ne smeju da učestvuju u saobraćaju, rečeno je danas Tanjugu u MUP - u Srbije.

 (Dalje)

Novi VW model iz Meksika

22 Jul 2009 - 17:23 Vesti Link

Najveći evropski proizvođač automobila, Folksvagen objavio je da će u svojoj fabrici u Meksiku početi da pravi novi model putničkog vozila koji će se na tržištu naći iduće godine.

 (Dalje)

Prema raznim izvorima, u igri za ime prvog Dacia SUV modela (čije su se slike nedavno pojavile na internetu) je i naziv Kanjara.

 (Dalje)