home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Dva sedišta, privlačan dizajn i motor 1750 pod haubom, to je u najkraćem novi spider iz Alfa Romea koja na tržište stiže na proleće 2013. godine.

 (Dalje)Volkswagen i radio-stanica Hit-Radio Antenne Niderzaksen (Niedersachsen) zajednički razvijaju radio budućnosti: hibridni radio. Slušalac može u skladu sa svojim individualnim potrebama da odluči kada i kako želi da sluša radio.

 (Dalje)

BMW je u Japanu pre nekoliko dana počeo sa prodajom još jedne specijalne edicije serije 1.

 (Dalje)

Lancia će ženevski salon u proleće sledeće godine iskoristiti za predstavljanje nove generacije dva modela iz svoje ponude; Ypsilona i Phedre, a time će obeležiti početak saradnje s Chryslerom u tzv. rebrandingu.

 (Dalje)

2011 Kia Sedona

2 Avg 2010 - 09:43 Noviteti Link

Još jedna novost iz korejske Kia-e je i obnovljeni MPV model Sedona (na nekim tržištima Carnival), modelske godine 2011.

 (Dalje)

Japanski Mitsuoka (poznat između ostalog i po neobičnom sportskom automobilu Orochi) je domaćim kupcima sada ponudio i specijalno Classic izdanje svog roadstera Himiko, izrađenog na bazi Mazde MX-5.

 (Dalje)

Benarrow PB5 je novi 2+2 sportski kupe za čiji nastanak je zaslužna nemačka kompanija Benninghoven, a koja je ovim automobilom obeležila svoju stogodišnjicu.

 (Dalje)

Pagani Zonda HH

2 Avg 2010 - 00:30 Noviteti Link

Pagani je za jednog anonimnog kupca iz Amerike pripremio posebnu verziju svoje Zonde, koja će zahvaljujući kuri mršavljenja imati težinu od 1210 kg.

 (Dalje)

Nemački "Audi" je saopštio da je u prvom polugodištu ove godine dostigao rekordni operativni profit od preko 1,3 milijardi evra, što predstavlja godišnji rast od 62 odsto.

 (Dalje)

"Dženeral motors" je najavio da će zbog neočekivano velikog interesovanja potencijalnih kupaca povećati proizvodnju svog novog modela "volt" sa pogonom na struju, čija prodaja počinje ove godine.

 (Dalje)

Više o obnovljenom Mercedesu CL63 AMG (i CL65 AMG) možete pročitati OVDE.
 
 (Dalje)

BMW bi 2013. godine trebalo da počne sa prodajom novog sportskog automobila sa hibridnim pogonom, za sada poznatog pod imenom BMW i100 Coupe Active Hybrid.

 (Dalje)