home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Porsche je danas definitvno i zvanično potvrdio da će Porsche 918 Spyder (jedna od najvećih  premijera na ovogodišnjem 80. Salonu automobila u Ženevi) ući u serijsku proizvodnju.  

 (Dalje)Francuski proizvođač automobila Pežo Sitroen (PSA Peugeot Citroen SA) saopštio je danas da je ponovo ostvario profit u prvoj polovini godine zahvaljući snažnoj potražnji za novim kolima u Kini i svojim novim modelima.

 (Dalje)

Mada su se još prošle godine pojavile nezvanične informacije da bi Kia Soul´ster (u formi koncept vozila predstavljen na Salonu u Detroitu 2009.) mogao da krene i u serijsku proizvodnju, to se po poslednjim vestima ipak neće desiti. 

 (Dalje)

Niske cene derivata na severu Kosova i Metohije, manje za 20 do 30 odsto, smanjile promet na pumpama u centralnoj Srbiji

 (Dalje)

Generalni direktor Fijata Serđo Markjone ocenio je danas da premeštanje proizvodnje novih modela automobila te kompanije u Srbiju neće biti na štetu italijanskog postrojenja Mirafjori u Torinu.

 (Dalje)

VIDEO I (Dalje)

ABT Audi AS1

28 Jul 2010 - 13:05 Tuning Link

I nedavno predstavljeni najmanji Audi je prošao kroz ruke ljudi u tjuning kući ABT Sportsline.

 (Dalje)

General Motors je najavio da su izabrani Chevrolet dileri u SAD, počeli da preuzimaju porudžbine klijenata za 2011. godinu za Chevrolet Volt, prvo električno vozilo sa proširenim opsegom mogućnosti.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Politika.rs

Ni­je vi­še reč sa­mo o iz­me­nje­noj in­du­strij­skoj sli­ci već o no­voj kul­tu­ri ra­da na ko­ju će se u bu­duć­no­sti osim rad­ni­ka i sin­di­ka­ta mo­ra­ti pri­vi­ći i vla­de svih dr­ža­va u ko­ji­ma „Fi­jat” da­nas po­slu­je. – Vla­da u Ita­li­ji ne mo­že da spre­či „Fi­jat” da pro­iz­vo­di u Sr­bi­ji

 (Dalje)

Subaru rekordno u Kanadi

28 Jul 2010 - 11:20 Vesti Link

Subaru je u junu 2010. zabeležio rekordnu prodaju u Kanadi, gde je prodaja ove japanske marke povećana za 31,4 odsto.

 (Dalje)

Sremski Karlovci - Saobraćajna policija iz Sremskih Karlovaca u rutinskoj kontroli zaustavila je M.K. (57), vozača "moskviča" iz tog gradića i ustanovila da u krvi ima "rekordnih" 4,38 promila alkohola u krvi.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs

Test Novosti - najnovija fijatova tehnologija u "Alfa Romeo MiTo 1,4 multier 105 ks distinktiv"

 (Dalje)

Audi A7 Sportback S-Line

28 Jul 2010 - 08:24 Noviteti Link

Audi je u ponedeljak u Minhenu konačno i zvanično predstavio dugo najavljivani A7 Sportback, koji će kupcima biti dostupan i sa opcionim S-Line paketom.

 (Dalje)

Belgijski Expression Motorsport u svojoj ponudi ima i novi stajling kit za Mercedes CL 65 AMG.

 (Dalje)