home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Češka fabrika automobila "Škoda auto" ostvarila je u prvom polugodištu ove godine čist profit od 2,7 milijardi kruna (105,8 miliona evra), što je 61,7 odsto manje nego u istom periodu lane.

 (Dalje)

Vandenbrink Fra Mauro

31 Jul 2009 - 12:53 Top secret Link

Holandska kompanija Vandenbrink Design BV je pre nekoliko godina pažnju privukla modelom Vandenbrink GTO (bazira se na aktuelnom Ferrariju 599 GTB Fiorano), modernoj interpretaciji legendarnog Ferrarija 250 GTO iz 1962., a sada se bave još jednim sportskim automobilom.

 (Dalje)

BMW je u zvaničnom press saopštenju saopštio da će na Salonu automobila u Frankfurtu predstaviti dva hibridna modela: seriju 7 ActiveHybrid i X6 ActiveHybrid.

 (Dalje)

Na benzin evropskog kvaliteta vozači u Srbiji čekaće do kraja 2010. godine, kada bi trebalo da bude otvoren uvoz derivata, a do tada na pumpama će se prodavati gorivo koje zadovoljava isključivo domaće propise.

 (Dalje)

Kako može da izgleda jedan običan hibridni auto, pokazuje japanski tjuner Exclusive Zeus.

 (Dalje)

Dongfeng Motor Corporation je na domaćem, kineskom tržištu predstavio svoju novu limuzinu Fengshen S30, koja će u najmnogoljudnijoj zemlji sveta koštati (preračunato) od 7.890 do 10.385 evra.

 (Dalje)

Mališan iz američke države Juta, provozao je očev automobil, jer, kako kaže, nije želeo da ide u crkvu. Dečak očegledno nije bio obavešten da postoji crveno svetlo na semaforu i da u krivini treba smanjiti brzinu.

 (Dalje)

Suzuki je konačno i zvanično predstavio svoj novi sedan Kizashi, koji je proteklih godina najavljivan kroz nekoliko istoimenih koncept vozila.  

 (Dalje)

Odmah posle Chevrolet Camara Transformers Special Edition, pojavio se još jedan specijalni Chevrolet inspirisan filmom Transformers.

 (Dalje)

Mada zvanično Audi R8 na elektropogon nije u planu, po poslednjim vestima, takav R8 će se, pored R8 Spidera, ipak pojaviti na ovogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu (17. – 27. septembar).

 (Dalje)

Francuski "Reno" je saopštio da je ostvario neto gubitak od 2,712 milijarde evra u prvoj polovini godine, ali da očekuje da će do kraja 2009. uspeti da obezbedi profit.

 (Dalje)

Nemački Gemballa je dovoljno bogatim kupcima ponudio još jednu specijalnu verziju Porschea Carrera GT, i to sa dodatkom Gold Edition u njegovom imenu.

 (Dalje)

Najpoznatiji televizijski trotočkaš, koji su u svojim akcijama koristili legendarni Del Boy i Rodney Trotter u seriji "Mućke", nalazi se na prodaji.

 (Dalje)

Novi gradski automobil iz GM-a, koji će se u Evropi i Severnoj Americi prodavati kao Chevrolet Spark, u Južnoj Koreji, gde je proizvodnja upravo počela, nosi ime Daewoo Matiz.

 (Dalje)