home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Japanska tjuning kompanija Wald International je postala već dobro poznata i evropskoj publici, i to po doradama prestižnih modela evropskih marki automobila.  

 (Dalje)Renault Espace, koji je inače prošle godine proslavio 25. rođendan (za to vreme je u četiri generacije prodat u više od 1,2 miliona primeraka), uskoro dobija naslednika. 

 (Dalje)

Nevolje "Tojote" su rezultat preterane samouverenosti najvećeg proizvođača automobila u svetu, ocenio je stručnjak za međunarodnu trgovinu i predsednik vašingtonskog Instituta za ekonomsku strategiju Klajd Prestovic.

 (Dalje)


Dok se čeka na njihov novi C9 (nešto više o tome OVDE), Pagani je za predstojeći ženevski Salon automobila priprema specijalno, verovatno i poslednje izdanje aktuelne Zonde.

 (Dalje)

Tri japanska proizvođača automobila povukli su hiljade vozila, uglavnom sa domaćeg tržišta, preneo je BBC.

 (Dalje)

Fiat će na Salonu u Ženevi svoju Natural Power porodicu modela koji, sem benzina, za pogon mogu da koriste i metan, proširiti i nedavno predstavljenom novom generacijom Dobla.

 (Dalje)

Lancia će na predstojećem Salonu u Ženevi pažnju publike privlačiti novim edicijama već dobro poznatih modela, kao i novim dizelašem u modelu Musa.

 (Dalje)

Kompanija „Inteza lizing“ je počela da odobrava nabavku putničkih i teretnih vozila na lizing indeksiran u dinarima, uz efektivnu kamatu od 13,70 odsto godišnje.

 (Dalje)

U subotu 27.02.2010. Vitro Group i Citroën pozivaju Vas na Vitro Car Show. Izlazeći u susret željama svojih vernih kupaca, Citroën od ove godine započinje manifestaciju pod nazivom Vitro Car Show, koja će se ubuduće tradicionalno održavati svake godine poslednje subote pred početak Beogradskog sajma automobila.

 (Dalje)

Mugen Honda CR-Z

25 Feb 2010 - 16:19 Tuning Link

Dok kupci na Starom kontinentu još uvek čekaju na evropsku premijeru nove Honde CR-Z (o tome više OVDE), u Japanu se već pojavila i tjunirana verzija ovog hibrida.

 (Dalje)

BMW X5 M Sport Package

25 Feb 2010 - 16:12 Noviteti Link

Ubrzo posle prvih zvaničnih slika i detalja o obnovljenom BMW-u X5 (o tome više OVDE), Nemci su za ženevski Salon automobila najavili i promociju X5-ice sa opcionim M Sport paketom.

 (Dalje)

Volkswagen je još krajem 2008. godine na Salonu u Bolonji predstavio novi, odnosno restilizovani Golf Plus, dok ovog marta na Salon u Ženevi stiže i njegova osvežena  (pro)terenska varijanta CrossGolf, čija prodaja startuje u aprilu.

 (Dalje)

Iz BMW-a je još ranije stigla zvanična potvrda da će na ovogodišnjem Salonu u Ženevi promovisati i hibridnu varijantu nove serije 5 (fabričke oznake F10), a danas su konačno pred nama i prve fabričke slike ovog koncepta.

 (Dalje)

Nova generacija Porscheovog SUV modela Cayenne će svetsku premijeru imati početkom sledećeg meseca na tradicionalnom Salonu automobila u Ženevi, dok će njegova prodaja startovati u maju.

 (Dalje)