home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Tjuner JMS, u saradnji sa kućom Stoffl Autotechnik, od nedavno nudi novi paket za Ford Focus u standarnoj i sportskoj ST verziji.

 (Dalje)Ford je u Velikoj Britaniji lansirao Transit SportVan Limited Edition, posebnu i ograničenu seriju poznatog Fordovog komercijalca sa estetskim dodatkom u vidu LeMans plavih pruga na prednjem delu vozila.

 (Dalje)

Kako stvari sada stoje, serijsku verziju prošle godine predstavljenog koncepta Mini Crossover videćemo tek sledeće godine na Salonu u Ženevi, mada je po nekim ranijim informacijama premijera trebala da se desi na ovogodišnjem IAA Salonu u Frankfurtu.

 (Dalje)

Na osnovi Corvette C6 je već nastalo nekoliko zanimljivih automobila (kao što su Anteros XTM, Innotech C6 i Bertone Mantide), a najnoviji u nizu je SV9 Competizione (sem imena, SV9 je od Alfe 8C Competizine očigledno pozajmio i određene dizajnerske elemente), čija zvanična promocija je nedavno održana u Americi.

 (Dalje)

Budući da su Coupe i Cabrio preskočeni prilikom prošlogodišnjeg redizajna BMW-a serije 3 (mada su 335i Coupe i Cabriolet tada dobili i DCT sedmostepeni menjač sa duplim kvačilom), sada je konačno red i za njihove osvežene verzije, koje bi premijeru najverovatnije trebalo da imaju na ovogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu.

 (Dalje)

Tjuning kuća A.R.T. je za vladajuću porodicu u Abu Dabiju pripremila jedinstveni model AS55K YAAS EDITION, odnosno modifikovani Mercedes G55 AMG.
 (Dalje)

Oko 6.000 radnika američkog "Dženeral motorsa" (GM) iskoristilo je najnoviju ponudu za dobrovoljno napuštanje preduzeća u zamenu za otpremninu ili raniji odlazak u penziju, objavljeno je u Detroitu.

 (Dalje)

Pošto su početkom godine konačno promovisali dugo očekivanu novu generaciju svoje E klase u sedan varijanti (serija W212), a kasnije i E klasu Coupe, u Mercedesu za Salon automobila u Frankfurtu (17. – 27. septembar) pripremaju i premijeru karavana, tradicionalno nazvanog T-modell (njegova prodaja u Nemačkoj inače startuje u novembru).

 (Dalje)

Po poslednjim, ali i dalje nezvaničnim vestima, uskoro će BMW Group dobiti i četvrtog člana. Naime, BMW-u, Miniju i Rolls-Roycu će se pridružiti i četvrti brend nazvan i-Setta, koji će odlikovati moderna tehnologija i savremen dizajn inspirisan originalom.

 (Dalje)

Srpski tim u Formuli 1?

4 Avg 2009 - 11:48 Vesti Link

Izvor : 24sata.rs

Zoran Stefanović, prvi čovek srpske kompanije AMCO, spreman je da uloži 70 miliona evra kako bi njegov tim "Stefan Grand Prix" ušao u porodicu Formule 1, ali pre toga je Evropskoj komisiji morao da tuži Svetsku automobilsku federaciju (FIA). Naime, tim ove kompanije nije prošao selekciju za nastup u "najbržem cirkusu na svetu" 2010, a Stefanović za "24 sata" otkriva zašto.

 (Dalje)

Tek što je predstavljen model LEAF EV, iz Nissana stižu i vesti o novim elektroautomobilima. Prvi je Qazana u verziji na elektropogon (Qazana koncept se pojavio ove godine na Salonu u Ženevi), a drugi je serijska varijanta koncepta Nuvu sa prošlogodišnjeg Salona u Parizu.

 (Dalje)

Chevrolet Orlando je premijerno predstavljen još na prošlogodišnjem Salonu automobila u Parizu, i to u formi koncept vozila, dok će serijska verzija po poslednjim vestima na tržište SAD-a stići 2011. godine.

 (Dalje)

Ukusi su različiti, pa možda nekome ponuda kuće Sport Wheels bude i zanimljiva.

 (Dalje)

Erik Hagen iz Eseksa, u američkoj državi Vermont, pokrenuo je "recesijski taksi" i od mušterija traži da mu plate koliko žele.

 (Dalje)

Dok čekamo na evropsku premijeru nedavno predstavljene druge generacije Kije Sorento, korejska kompanija je u saradnji sa nemačkim Irmscherom pripremila specijalno "Edition by Irmscher" izdanje još uvek aktuelnog modela.

 (Dalje)