home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kineski Roewe je na prošlogodišnjem Salonu automobila u Šangaju predstavio svoju novu studiju Roewe N1 Concept, koja će se na tržištu uz relativno male izmene naći kao serijski kompaktni sedan Roewe 350.

 (Dalje)ABT Audi A8

1 Mar 2010 - 13:07 Tuning Link

Ni nemačka tjuning kompanija ABT Sportsline (specijalista za Audije i Volkswagene) naravno neće propustiti predstojeći Salon automobila u Ženevi, pa će u tom švajcarskom gradu imati nekoliko atraktivnih premijera.

 (Dalje)

Prvi Volkswagen Sharan se u prodaji pojavio još 1995. godine, ali je od tada naravno više puta vizuelno obnavljan, a doživeo je i brojne specijalne edicije i više promena u paleti motora.

 (Dalje)

Nova generacija Focusa je svetsku premijeru (u formi klasičnog sedana i hatchback modela sa 5 vrata) imala početkom januara na poslednjem NAIAS Salonu automobila u Detroitu, dok će na Salonu u Ženevi njegova porodica biti proširena i Station Wagon odnosno karavan varijantom.

 (Dalje)

Hyundai će do kraja godine u svoju ponudu ubaciti i manji MPV model iM20, koji će veliki deo komponenti deliti sa rođakom Kijom Venga.

 (Dalje)

Sem novog Saaba 9-5 u karavan izdanju, dugo najavljivanog SUV-a 9-4X i nove generacije 9-3, švedski Saab (sada pod kontrolom holandskog Spykera) priprema još jedan model.

 (Dalje)

Kia Motors Corp. ove godine planira povećanje proizvodnje u svojoj fabrici u slovačkoj Žilini, i to za 40 odsto. 

 (Dalje)

Tojota (Toyota) će po svoj prilici podbaciti u produkciji automobila u severnoj Americi za 20 proceneta zbog pada prodaje izazvanog masovnim opozivom vozila.

 (Dalje)

80. Salon automobila u Ženevi počinje već za nekoliko dana (od 4. do 14. marta, s tim što su za oko 10.000 predstavnika medija rezervisani 2. i 3. mart) a, kako je to već običaj, skoro svi noviteti su unapred poznati.

 (Dalje)

VIDEO : Pagani Zonda R

28 Feb 2010 - 14:01 Video Link


Italijanska dizajnerska kuća Pininfarina je objavila još jedan teaser crtež svog novog koncept vozila koji će svetlost dana ugledati 2. marta na tradicionalnom Salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)