home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Javno preduzeće Putevi Srbije i austrijska kompanija "Štrabag" potpisali su danas ugovor o rekonstrukciji beogradskog mosta "Gazela" vredan 58 miliona evra, a radovi treba da počnu za sedam dana.

 (Dalje)Brazilsko ministarstvo pravde kaznilo je lokalnu filijalu kompanije "Fijat" (Fiat) sa 1,7 miliona dolara zbog toga što nije opozvala automobile Stilo, kako bi se rešio problem sa zadnjim točkovima, što je mogući uzrok osam smrtnih slučajeva od 2004. godine.

 (Dalje)

VIDEO : reklame Ford Figo

15 Mar 2010 - 13:36 Video Link

VIDEO I

 (Dalje)

Fiat UK je nakon standardnog Fiata 500 Pink (napravljen u limitiranoj seriji od 500 komada, cena od 11.700 funti), britanskim kupcima sada ponudio i njegovu otvorenu 500C varijantu.

 (Dalje)

Povratak Lexusa IS karavan

15 Mar 2010 - 12:59 Vesti Link

Toyotin premium brand Lexus obogatiće ponudu modela IS karavanskom verzijom sledeće godine, kada na tržište stiže obnovljena, treća generacija IS-a.

 (Dalje)

U Beogradu je posle sedam dana trajanja zatvorena prodajna izložba automobila "Delta Generali Car Show" i Međunarodni sajam motocikala i bicikala, koji je, prema rečima organizatora tih sajmova Zorana Lupšića, posetilo oko 100.000 ljudi.

 (Dalje)

Rukovodstvo nemačkog automobilskog giganta "Folksvagen" (Volkswagen - VW) je nezadovoljno zbog sve agresivnije konkurencije koju njegovim vozilima pravi češka "Škoda", koja je inače sastavni deo koncerna VW.

 (Dalje)

Nemački Novitec Rosso nastavlja sa doterivanjem raznih modela Ferrarija, a još jedan u dugačkom nizu je California sa blago modifikovanim izgledom i pojačanim V8 motorom.

 (Dalje)

Još jedan video : Audi RS5

15 Mar 2010 - 00:42 Video Link

Više o Audiju RS5 možete pročitati OVDEIrmscher Opel Meriva

15 Mar 2010 - 00:33 Tuning Link

Nova generacija Opelove Merive (koja je zvaničnu svetsku premijeru imala na upravo završenom Salonu automobila u Ženevi) prošla je kroz ruke ljudi iz nemačkog Irmschera, dugogodišnjeg Opelovog tjunera.

 (Dalje)

HKS Honda CR-Z

15 Mar 2010 - 00:25 Tuning Link

Nakon što je Mugen doterao novu Hondu CR-Z (koju je inače u Japanu za 3 nedelje od početka prodaje već poručilo oko 7.000 kupaca), to sada najavljuju i brojni drugi tjuneri.

 (Dalje)

U drugoj polovini ove godine kupcima će na raspolaganju biti i nova generacija modela Optima, u Evropi poznatog kao Magentis (u domaćoj J. Koreji će se zvati jednostavno Kia K5, a inače razvijen pod kodnom oznakom TF).

 (Dalje)

VIDEO I

 (Dalje)

Da bi vam policajci razrezali mandatnu kaznu od 5.000 dinara dovoljno je da sednete za volan pošto ste popili pola litre piva ili dva viskija, pokazala je akcija "Alko pres test" koju je na beogradskom Sajmu automobila organizovala Srpska banka, s ciljem da pokaže koliko je malo potrebno da bi alkometar pokazao da ste zaslužili kaznu.

 (Dalje)