home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Sem studije kompaktnog kupea FT-86 concept, Toyota će krajem ovog meseca, između ostalog, na Salonu u Tokiju publici predstaviti i novu verziju svog malog električnog vozila FT-EV (Future Toyota Electric Vehicle).

 (Dalje)Sajam automobila u Budvi, 12. po redu manifestacija ovakve vrste koja se održava u prestonici crnogorskog turizma, počinje sutra, a trajaće do nedelje 11. oktobra.

 (Dalje)

Dok će policija u Americi dobiti novi 2011 Chevrolet Caprice sa V8 motorom od 355KS, njihove kolege u Velikoj Britaniji (West Midlands Police) će se uskoro naći za upravljačem malog Mitsubishijevog električnog modela i MiEV.

 (Dalje)

Na platou ispred Šumadija sajma u Kragujevcu održan je peti "Fića fest" na kome je predstavljeno oko stotinak vozila "zastava 750".

 (Dalje)

Kompanija "Dajhacu", najveći japanski proizvođač mini vozila, planira da početkom naredne godine ponudi manje vozilo na benzinski pogon čija je efikasnost jednaka hibridnim vozilima, piše poslovni dnevnik "Nikej."

 (Dalje)

I Toyota je danas kratkim press saopštenjem najavila jednu od svojih premijera za predstojeći Salon automobila u Tokiju (24. 10. –  4. 11. 2009.).

 (Dalje)


Više o Chevroletu Agile možete pročitati OVDE.

Da je Opel Insignia, inače Evropski automobil godine za 2009. godinu, uspešno startovao na evropskom tržištu, poznata je stvar, što potvrđuje i najnovije saopštenje iz nemačke fabrike da je za menje od 12 meseci prodato nešto više 150.000 komada Insignia širom Starog kontinenta.

 (Dalje)

Nije vest da je novi Toyotin Prius najprodavaniji auto u Japanu, ali ovaj hibrid je u septembru bio najprodavaniji i u Holandiji.

 (Dalje)

Francuska namerava da investira 2,5 milijarde evra u narednih 10 godina u istraživanja, finansijske donacije i razvoj infrastrukture za električna vozila kako bi se ova vrsta automobila što pre našla na putevima, najavio je ministar energetike Francuske.

 (Dalje)

BMW je objavio drugi deo, odnosno dužu verziju svoje "Jump for Joy" reklame, u kojoj na kraju provocira Audi... General Motors je za američku policiju pripremio novo patrolno vozilo – 2011 Chevrolet Caprice Police Patrol Vehicle (PPV), sedan sa zadnjim pogonom i V6 i V8 motorima. Veći 6,0 litarski V8 model razvija 265kW/355KS i 520 Nm obrtnog momenta (uparen je sa šestostepenim automatskim menjačem) i naravno opremljen neophodnom policijskom opremom.Nakon promocije potpuno nove Astre, Opel se okreće podmlađivanju i ostalih modela u svojoj gami.

 (Dalje)

Potpredsednik automobilske kompanije Reno Kristijan Estev poručio je ruskom premijeru Vladimiru Putinu da može da računa na pomoć francuskog automobilskog giganta ruskom proizvođaču automobila Avtovazu, prenose ruske novinske agencije.

 (Dalje)

Ferrari je u saradnji sa kineskim umetnikom Lu Haom napravio limitiranu seriju modela 599 GTB Fiorano sa HGTE paketom, prvu specijalnu ediciju namenjenu samo kineskom tržištu.

 (Dalje)