home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Posle prve generacije iz 1998., druge iz 2004. (redizajnirana krajem 2007.), na red je stigla nova generacija Fordovog predstavnika u C segmentu – Focus III.

 (Dalje)I Rolls-Royce je u kratkom saopštenju objavio rezultate prodaje svojih luksuznih modela za proteklu godinu.

 (Dalje)

Dacia je u Francuskoj lansirala posebnu Black Line ediciju Logana, Logana MCV i Sandera, koji se baziraju na modelima sa Laureate paketom opreme.

 (Dalje)

Uprkos ekonomskoj krizi, britanska kompanija Morgan je protekle godine ostvarila rekordnu proizvodnju.

 (Dalje)

Osim Impreze R205 od pre nekoliko dana, Subaru na japanskom tržištu nudi još jednu specijalnu Imprezu WRX STI.

 (Dalje)

Indijski DC Design je najavio da u narednih nekoliko meseci planira da tržištu ponudi detaljno prerađeni Tata Nano (u osnovnoj verziji od 2.000 dolara najjeftiniji novi automobil na svetu), koji će moći da postigne najveću brzinu od 200 km/h, ali koji će koštati neverovatnih 220.000 američkih dolara!!

 (Dalje)

U Nemačkoj je prošle godine ukupno prodato 3.807.175 novih automobila, a od tog broja 163.953 su sa znakom italijanskog Fiata (što je za čak 86.1 odsto više nego 2008.).

 (Dalje)


Preuzeto sa : Novosti.rs

Automobili  stariji od 15 godina još bar šest meseci neće morati na tehnički pregled dva puta godišnje. Iako je najavljivano da će uporedo sa novim Zakonom o saobraćaju na snagu stupiti i pravilnik po kojem vremešne četvorotočkaše "kanal" čeka svakog "polugodišta", to se neće dogoditi tako skoro, možda čak - ni ove godine.

 (Dalje)

Novi tjuning kit kuće Caractere će od ovog proleća biti dostupan i za novi Volkswagen Golf GTI.

 (Dalje)

Nemački Mercedes je objavio da je tokom protekle godine prodao ukupno 1.012.300 svojih vozila, što je pad od 9.7 odsto u poređenju sa 2008.

 (Dalje)

Volkswagen će na predstojećem Salonu u Detroitu održati svetsku premijeru novog sportskog kupea, nazvanog New Compact Coupe (NCC).

 (Dalje)

Prodaja Volkswagena AG je u Kini tokom 2009. dostigla rekordnih 1.4 miliona jedinica, a to je rast od 36.7% u odnosu na rezultat iz 2008. kada je plasirano 1.02 miliona vozila.

 (Dalje)

Američki Revenge Design ovim teaser crtežom najavljuje promociju svog novog sportskog automobila Verde, koji će svetlost dana ugledati na Salonu u Detroitu sledeće nedelje.

 (Dalje)