home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

U Las Vegasu će se od 3. do 6. novembra održati tradicionalni SEMA Salon tjuniranih automobila, a jedan od najavljenih eksponata je i ovaj Hyundai Genensis Coupe sa 350 konja.

 (Dalje)U nemačkoj tjuning kući Gemballa se očigledno ne zna za odmor kada su u pitanju modifikacije Porscheovih modela, pa nedugo posle Cayenna GT600 Aero 3 Sport Design sa 600 konja, stiže i GT750 Aero 3 Sport Exclusive Cayenne.

 (Dalje)

Nedavno predstavljena nova generacija Jaguara XJ je već doživela svoje prvo limitirano izdanje, i to u produženoj L verziji.

 (Dalje)

Honda je objavila nekoliko novih zvaničnih fotografija (prvi put i slike unutrašnjosti) i par novih detalja o novoj Crosstour verziji modela Accord, koji je pre oko mesec, kada je japanska marka u potpunosti otkrila njegov izgled, naleteo na skoro jednoglasne kritike vezane za potpuno neatraktivnu spoljašnjost.

 (Dalje)

Jedan od članova Volkswagenove BlueMotion porodice ekonomičnijih modela je i Scirocco BlueMotion, koji pokreće 1,4 TSI motor sa 122KS i 200 Nm obrtnog momenta.

 (Dalje)

Porsche je saopštio da će svi zaposleni u toj kompaniji dobiti bonus od 1.100 evra za finansijsku godinu 2008/2009. koja je okončana u julu.

 (Dalje)

Društvu automobila, kao što su Seat Toledo, Peugeot 1007 i Citroen C2, koji su već ili će prestati da se proizvode u narednih nekoliko meseci, pridružuje se i BMW-ova serija 5 (fabričke oznake E60, a predstavljen 2003. godine).

 (Dalje)

DAMD Suzuki Wagon R

7 Okt 2009 - 00:25 Tuning Link

Japanska tjuning kuća DAMD, poznata po prepravljanju jeftinijih automobila tako da izgledaju kao kopija mnogo poznatijih i skupljih modela (mnogima je u sećanju ostao Suzuki Every doteran kao kopija Cadillaca Escalade), ali i po posebnom paketu, uz čiju pomoć obični Suzuki Lapin poprima karakterističan izgled Renaulta 4.

 (Dalje)

Američki VF Engineering je snagu 4,2 litarskog V8 motora u Audiju R8 pojačao sa fabričkih 420KS na 550KS.Novosadska auto kuća MVM Motors je sve do kraja oktobra produžila trajanje svoje prodajne akcije, tokom koje se modeli švedskog Saaba nude po nižim cenama.

 (Dalje)

Japanska "Mazda", u kojoj američki "Ford" ima vlasnički udeo od 13,8 procenata, planira da prikupi 1,1 milijardu dolara od prodaje akcija za finansiranje razvoja hibridnih vozila, u pokušaju da se nadmeće sa konkurentskim kompanijama kao što su "Tojota" i "Honda" u proizvodnji "zelenih" automobila, prenele su agencije. 

 (Dalje)

U Hondi su se odlučili za još jedan korak štednje. Naime, posle povlačenja iz Formule 1, odlaganja naslednika modela NSX, privremenog zatvaranja pojedinih fabrika i otkazivanja učešća na ovogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu, Japanci su najavili i zatvaranje svog evropskog dizajn centra u nemačkom Offenbachu.

 (Dalje)

"Folksvagen" (VW) će zatražiti da se okonča ili oštro smanji saradnja sa proizvođačem auto-delova „Magna“ kada kanadska grupa preuzme "Opel".

 (Dalje)