home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Ruski Marussia Motors je pre nekoliko dana i zvanično počeo sa proizvodnjom sportskih modela Marussia B1 i B2, koji su privukli veliku pažnju javnosti još na prošlogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu.

 (Dalje)Sem modela 9-3 i 9-5 sa osveženom paletom motora, Saab (sada u vlasništvu holandskog Spykera) će predstojeći Salon automobila u Parizu iskoristiti da prikaže i studiju automobila sa elektropogonom.

 (Dalje)

ABS Show - 124. emisija

17 Sep 2010 - 17:21 Video, Abs Link

Poštovani gledaoci, u okviru epizode ABS Show 124 možete pogledati dva testa, Mazda 3 GT i Kia Venga, veliki broj informacija iz sveta automobila, auto moto sporta i specijalne reportaže.

 (Dalje)

Po poslednjim vestima, novi Viper bi na tržište trebao da stigne tokom 2012. godine, a navodno je taj model već predstavljen na konferenciji Chryslerovih dilera koja je održana pre nekoliko dana.

 (Dalje)

Nakon potpisivanja partnerstva između američkog proizvođača električnih automobila Tesla i japanske Toyote, oči auto-industrije uprte su u ove dve kompanije, sa ciljem da se vide prvi rezultati.

 (Dalje)

MMC je objavio da je sa Danskom vladom potpisao Memorandum o razumevanju koji se tiče popularizacije i-MiEV električnog vozila nove generacije u Danskoj u Ambasadi Danske u Tokiju.

 (Dalje)

Novi Fiat 500, pored toga što osvaja svojim šarmantnim izgledom, očaraće Vas sada i svojom još atraktivnijom cenom već od 11.800 evra.

 (Dalje)

Novi Kia Sportage, koji ovih dana stiže i na naše tržište, nedavno je dobio prestižni međunarodni ekološki certifikat, koji je rezultat višemesečnih rigoroznih ekoloških pregleda, a koji uključuje celi proces od same proizvodnje novog Sportaga do njegove konačne razgradnje.

 (Dalje)

U prostorijama Press Centra Beogradske Arene, juče je potpisan sponzorski ugovor između Porsche SCG-a i Teniskog Saveza Srbije. Ovo je logični nastavak dugogodišnje saradnje, samo je ovog puta oficijelno vozilo Saveza Volkswagen.

 (Dalje)

Nemački Auto Bild je objavio nekoliko slika zamaskiranog Audija za koji se pretpostavlja da je studija nazvana Anniversario i da će premijeru imati za dve nedelje na Salonu automobila u Parizu.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs  

„Seat“ se još početkom 21. veka povukao iz segmenta malih karavana nakon što se model „kordoba vario“ nije proslavio u oštroj konkurenciji.

 (Dalje)

Češka Škoda će na predstojećem Salonu u Parizu između ostalog izložiti i model Yeti u ekonomičnijoj i ekološki podobnijoj GreenLine verziji.

 (Dalje)

Audi TT RS ide u Ameriku

17 Sep 2010 - 08:23 Vesti Link

Pažljivo smišljenom promotivnom akcijom Audi je dodatno podigao zanimanje za sportsku verziju TT-a u SAD-u; po prvobitnim planovima TT RS nije ni trebalo da se prodaje u Americi, ali je Audi pokrenuo onlajn peticiju kako bi ocenio interes tamošnjih kupaca.

 (Dalje)

Slovenačke kompanije ponudiće saradnju u prevozu automobila proizvedenih za izvoz u fabrici Fijat automobili Srbija, piše slovenačka štampa.

 (Dalje)