home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Ponovo o Audiju RS3

29 Apr 2010 - 08:39 Top secret Link

Da u Audiju razmišljaju da u model A3 ugrade petocilindrični turbo motor iz modela TT RS i naprave RS3 i nije neka novost.

 (Dalje)Mercedes-Benz će svim ljubiteljima automobila pružiti ekskluzivnu priliku da od 13. do 16. maja, na NAVAK stazi u Subotištu, prisustvuju jedinstvenom događaju pod nazivom "Vežite se, polećemo!"

 (Dalje)

Japanski proizvođač automobila "Tojota" saopštio je da povlači oko 50.000 sportskih terenaca "sekvoja" modela iz 2003. zbog problema sa elektronskom kontrolom stabilnosti radi ispravljanja te greške.

 (Dalje)

Nemački tjuner Cobra N+, posle Nissana 370Z Coupe, i za 370Z Roadster nudi svoj sportski paket koji izmene donosi, pre svega, na polju estetike i upravljivosti, dok izmena na V6 motoru nema. 

 (Dalje)

Heico kit za Volvo C30

28 Apr 2010 - 19:30 Tuning Link

Tjuning kuća Heico Sportiv je pripremila novi paket za obnovljeni Volvo C30, koji u ovom slučaju podrazumeva doterani izgled, novi izduvni sistem sa dva centralno smeštena završetka i komplet novih točkova.

 (Dalje)Saobraćajna policija će do 2. maja, radi povećanja bezbednosti na srpskim drumovima, pojačano kontrolisati poštovanje ograničenja brzine kretanja vozila, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

 (Dalje)

Nikolai Smolenski, vlasnik marke TVR, navljuje da će sledeći novi TVR model imati motor iz Corvette, kako bi se i na taj način smanjili troškovi razvoja tog automobila.

 (Dalje)

U prvom kvartalu 2010. godine Hyundai Auto Beograd je sa prodatih 592 vozila stigao na 4. mesto po prodaji vozila u Srbiji, dok se na kraju prvog kvartala 2009. nalazio na 9. mestu.

 (Dalje)

Oko 400 radnika kragujevačke Zastave koji nisu prešli u fabriku Fijat automobili Srbija, održalo je protest isred ulaza u fabrički krug jer su nezadovoljni isplatom umanjenih zarada.

 (Dalje)

Volkswagen Bik.e concept pokreće elektromotor, a može da pređe do 20 kilometara pri 20 km/h.Vlasnici 11.300 Porscheovih Panamera dobili su ili će dobiti pozive za dodatnu posetu servisu kako bi se otklonio nedostatak koji može dovesti do otkazivanja sigurnosnih pojaseva.

 (Dalje)

Maruti Suzuki je u Indiji i zvanično lansirao novi Wagon R koji, sem modernizovanog izgleda spoljašnjosti i unutrašnjosti (svetla, branici, hromirani prednji gril, novi volan, doterana instrument tabla...), donosi i izmenjene dimenzije (uz više mesta za noge putnika), bogatiju opremu i bolje vozne osobine.

 (Dalje)

Hurst Performance Vehicles je ovaj specijalni Mustang predstavio tokom Ford Racing Mustang Challenge trke na Virginia International Raceway-u, a na kraju će završiti na aukciji čiji je prihod namenjen za dobrotvorne svrhe.

 (Dalje)