home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

BMW će naredni Salon automobila u Ženevi (početkom marta) iskoristiti za promociju blago restilizovanog SAV modela X5, koji će takođe dobiti i osveženu paletu pogonskih agregata.

 (Dalje)Na internet su dospeli (navodno) zvanični crteži naslednika Dodge Duranga, modelske godine 2012., koji bi po nekim izvorima međutim mogao da ponese ime Magnum.

 (Dalje)

Sportska verzija novog Citroena DS3 će svoju zvaničnu premijeru imati početkom marta (na Salonu automobila u Ženevi), mada je francuska fabrika ovaj model nedavno već pokazala na zatvorenoj prezentaciji, i to za odabrani krug ljudi.
 (Dalje)

Iz Volkswagena su nemačkim novinarima još u oktobru prošle godine potvrdili da rade na novoj verziji legendarne Bube (koja treba da se pojavi tokom 2012. godine), a u međuvremenu se pojavilo nekoliko renderinga mogućeg izgleda ovog automobila.

 (Dalje)

Idemo dalje. Nakon što je Pininfarina prošle nedelje za ženevski Salon automobila (održava se početkom marta) najavio premijeru novog koncept vozila na bazi Alfe, još jedan italijanski dizajn studio – Stile Bertone, za isti Salon priprema novu studiju, koja će se takođe bazirati na jednom Alfinom modelu.

 (Dalje)

Novi mali Volvo P20

1 Feb 2010 - 00:21 Top secret Link

Po poslednjim vestima, Volvo će za nekoliko godina (pominje se 2013.) u svoju gamu ubaciti model manji od sadašnjeg C30, a koji je trenutno poznat samo kao P20.

 (Dalje)

Redizajn za Chery QQ6

30 Jan 2010 - 19:22 Top secret Link

Uhvaćen je još jedan novitet iz Kine, i to redizajnirana verzija modela Chery QQ6.

 (Dalje)

Citroen DS5 za 2011.

29 Jan 2010 - 15:03 Top secret Link

Osim budućih DS2 i DS4, Citroen priprema još jedan automobil iz svoje nove DS serije modela, u kojoj se trenutno nalazi samo DS3.

 (Dalje)

Italijanska dizajnerska kuća Pininfarina je upravo objavila prvi teaser crtež svog novog koncept vozila koji će svetlost dana ugledati 2. marta na tradicionalnom Salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Nakoh novih modela C-Max (i Grand C-Max), nove generacije Focusa i redizajniranih MPV-a Galaxy i S-Max, na red za doterivanje je stigao i Mondeo koji je u sadašnjem obliku na tržištu od 2007. godine.

 (Dalje)

AUDI AG, kao deoničar fudbalskog kluba Bajern Minhen, je angažovao fudbalske zvezde u predstavljanju kompaktnog hečbeka - Audija A1.

 (Dalje)

Pošto su sa konceptom XTS Platinum najavili naslednika za modele STS i DTS, iz Cadillaca stižu i najave da će studija njihovog budućeg najmanjeg modela ATS biti promovisana do kraja ove godine (na Salonu u Parizu ili na Salonu u Los Anđelesu). 

 (Dalje)

Ove špijunske slike restilizovanog Suzukija Wagon R namenjenog kineskom tržištu su nastale kod jednog tamošnjeg dilera i pokazuju promenjeni prednji kraj automobila, kao i deo modifikovane untrašnjosti.

 (Dalje)

Evo situacije slične onoj od pre nekoliko dana. Posle slika makete budućeg Renault Twinga CC, na internet su naime dospele i ove fotografije makete nove generacije Volkswagenovog Touarega čija premijera za novinare je inače zakazana za 2. mart i Salon automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Kineski Huatai svoj budući luksuzni automobil razvija već neko vreme, a ovo su najnovije špijunske fotografije tog modela, koji bi svoju zvaničnu premijeru trebalo da doživi na sledećem Salonu automobila u Pekingu.

 (Dalje)