home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Prilikom predstavljanja svojih planova američkom kongresu, Chrysler LLC je objavio i ove kompjuterske ilustracije svojih budućih modela: novog 2010 Jeepa Grand Cherokee i 2011 Chryslera 300C.

 (Dalje)Kia Motors je objavio prvu zvaničnu i to tzv. teaser sliku nove generacije svog SUV modela Sorento, čija oficijelna premijera će biti održana na predstojećem Salonu automobila u Seulu (2. – 12. april).

 (Dalje)

Ovo je navodno prva slika nove generacije BMW-ove serije 5 (interne oznake F10), skenirane iz brošure nemačkog proizvođača, koja bi zvanično trebalo da ugleda svetlost dana pred kraj ove godine (kao model za 2010. - tu).

 (Dalje)

Nakon prošlogodišnje promocije standardnih verzija treće generacije Megana, ljudi iz Renaulta nastavljaju da šire njegovu porodicu. Tako će već početkom marta (tačnije 4.3.) na Salonu u Ženevi paleta biti proširena i sportskom RS (RenaultSport) varijantom ovog modela, čija teaser fotografija je danas osvanula na internetu.

 (Dalje)

Pojavile su se nove zvanične slike E klase Coupe (interne oznake C207), koja će od Salona automobila u Ženevi (5.- 15. mart) zameniti dosadašnji Mercedes CLK.

 (Dalje)

Češka Škoda iskoristiće ovogodišnji Salon automobila u Ženevi (5. - 15. mart) da konačno promoviše serijsku verziju svog kompaktnog SUV modela Yeti, koji je inače u formi koncepta predstavljen na istom mestu još pre četiri godine.

 (Dalje)

Kada je prošle godine objavio da će svoju novu fabriku u SAD-u izgraditi u mestu Chattanooga, Volkswagen je najavio da će od početka 2011. godine ta fabrika proizvoditi novi sedan srednje klase, namenjen pre svega tržištu Severne Amerike.

 (Dalje)

Nemački proizvođač superautomobila Gumpert najavljuje da će na predstojećem Salonu automobila u Ženevi (5. – 15. mart) promovisati novu, Speed verziju svog modela Apollo.

 (Dalje)

Još jedna premijera Salona automobila u Ženevi (5. – 15. mart) biće i Fiatov uspešni retro model 500, i to u svom otvorenom izdanju, prosto nazvanom 500 C.

 (Dalje)

Volkswagen Golf R20T

10 Feb 2009 - 10:02 Top secret Link

Golf GTI neće biti i najsnažniji Golf u ponudi nemačke fabrike. Naime, prema pisanju britanskog magazina AutoExpress (odakle su i ovi crteži), Volkswagen priprema još jači Golf, koji će nositi ime R20 ili R20T ("R-Series Turbo"), a trebalo bi da se pojavi već na sledećem Salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Ovo je do sada verovatno najbolja špijunska fotografija nove, četvrte generacije Opelove Astre, čiju je premijeru nemačka fabrika još ranije zakazala za septembar ove godine i Salon automobila u Frankfurtu.

 (Dalje)

Nissan je NV200 izložio još na Salonu automobila u Tokiju 2007. godine, i to u formi inovativnog koncepta komercijalnog vozila, dok serijski model stiže na tržište posle premijere na sledećem Salonu u Ženevi.

 (Dalje)

Hyunda i20 STC

8 Feb 2009 - 09:17 Top secret Link

Nakon promocije standardnog modela i20 sa 5 vrata na prošlogodišnjem Salonu automobila u Parizu, Hyundai je pripremio i njegovu STC (SporTy Compact) varijantu sa parom vrata manje, čija se premijera inače očekuje za manje od mesec dana na Salonu u Ženevi.

 (Dalje)

Saab 9-3X u Ženevi

8 Feb 2009 - 00:27 Top secret Link

Uhvaćen je i potpuno nemaskirani primerak novog Saaba 9-3X, koga će publika premijerno moći da vidi već na sledećem Salonu automobila u Ženevi (5. – 15. mart).

 (Dalje)

Zajedno sa novim modelom GT MF4-S (o njemu više OVDE), nemačka kompanija Wiesmann će na Salonu u Ženevi početkom marta publici pokazati i novi MF4 Roadster.

 (Dalje)