home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Jedan od prvih Saabovih noviteta koji će ugledati svetlost dana biće karavanski 9-5 SportCombi nove generacije, koji će po nedavnim vestima premijeru imati na Salonu automobila u Ženevi, marta 2011. godine.

 (Dalje)Uhvaćen Murray T25

26 Apr 2010 - 18:30 Top secret Link

Britanski Autocar objavljuje nekoliko slika malog gradskog automobila Gordona Murraya, koji kaže da bi T25 mogao da se nađe u proizvodnji za dve godine.

 (Dalje)

Nemački Volkswagen je krajem marta objavio prvu zvaničnu skicu svog novog manjeg sedana koji će se proizvoditi u Rusiji (u fabrici u Kalugi), a u međuvremenu su saopšteni konkretniji detalji, uz objavljivanje još nekoliko novih crteža.

 (Dalje)

Kineski Huatai će posetiocima ovogodišnjeg Salona automobila u Pekingu, osim svoje luksuzne limuzine B11, prikazati i novi SUV model B35.

 (Dalje)

Hyundai nastavlja da obnovlja svoju gamu, pa posle novog Tucsona (u Evropi ix35) i Sonate, stiže i nova generaciju Accenta, čija će oficijelna svetska promocija, bar po poslednjim vestima, biti održana još ove nedelje na Salonu automobila u Pekingu.

 (Dalje)

Salon automobila u Pekingu počinje već za nekoliko dana, a kineski BAW najavljuje nekoliko premijera, među kojima pažnju Evropljana privlači njihova verzija starog Saaba 9-5, nazvana BAW C71.

 (Dalje)

Kineski Zotye International nam je poznat od ranije po tome što je za kupce najmnogoljudnije zemlje sveta krajem 2008. pripremio model Zotye Mutiplan, odnosno automobil koji mi znamo kao Fiat Multiplu.  

 (Dalje)

Po pisanju američkih sajtova, Fiat će ponudu modela 500 obogatiti i produženom verzijom sa četiri vrata, koja će se prodavati i u Evropi i u Americi.

 (Dalje)

Zajedno sa restilizovanim standardnim verzijama 308-ice, Peugeot će ove jeseni na domaćem terenu Salona automobila u Parizu predstaviti i sportski 308 GTI.

 (Dalje)

Chevrolet Volt MPV

17 Apr 2010 - 00:25 Top secret Link

U General Motorsu rade i na MPV modelu koji će koristiti pogonski sistem već dugo najavljivanog Chevrolet Volta.

 (Dalje)

Zvanična premijera novog Fiata Uno će u Brazilu biti održana od 4. do 6. maja, ali njegov izgled i osnovni podaci već neko vreme nisu nikakva tajna. 

 (Dalje)

Hyundai Equus Coupe?

16 Apr 2010 - 09:04 Top secret Link

Hyundai sa luksuznim modelom Equus na američkom tržištu cilja na konkurenciju kao što su Lexus LS i Mercedes S, ali se čuju i vesti o njegovoj Coupe varijanti.

 (Dalje)

Nemački AutoBild je objavio nekoliko novih impresija mogućeg izgleda nove generacije Volkswagenovog Passata, koji će premijeru doživeti na ovogodišnjem Salonu automobila u Parizu.

 (Dalje)

Kineski Zotye International nam je poznat od ranije po tome što je za kupce najmnogoljudnije zemlje sveta krajem 2008. pripremio model Zotye Mutiplan, odnosno automobil koji mi znamo kao Fiat Multiplu.  

 (Dalje)