home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Iako se Chery QQ pojavio još 2003. godine (i od tada praktično nije doživeo nikakve promene), ovaj mališan je i dalje veoma popularan u Kini, gde se mesečno proda oko 10.000 primeraka.

 (Dalje)O naslednicima Alfe 147 i 159 (Milano, odnosno Giulia) je već bilo reči, dok zamena za Alfu 166 (predstavljena 1998., obnovljena 2003. godine), kako stvari sada stoje, stiže krajem 2011. godine.

 (Dalje)

Sajt Leftlanenews.com objavljuje nekoliko zanimljivih špijunskih fotografija novog Daewoo modela, koji nije ništa drugo nego već dobro poznati Buick LaCrosse, samo sa drugačijim prednjim grilom i znakom korejske marke.

 (Dalje)

Sem što će biti laganija i manja od aktuelnog modela, buduća Mazda MX-5 će imati i manji motor.

 (Dalje)

Nova Opel Astra (predstavljena u septembru na Salonu u Frankfurtu) će u Kini imati premijeru krajem ovog meseca na Salonu automobila u gradu Guangzhou, ali će se u najmnogoljudnijoj zemlji sveta nuditi kao Buick Ying Lang i sa karakterističnim prednjim grilom za ovu američku marku.

 (Dalje)

Kao što je poznato, budući najmanji Audi A1 imaće svetsku premijeru na Salonu automobila u Ženevi sledeće godine, dok će njegova prodaja početi nekoliko meseci kasnije.

 (Dalje)

BMW je danas saopštio da će zvanične slike i detalje o svojoj novoj seriji 5 objaviti 23. novembra, a do tada evo jednog fabričkog teaser videa, koji najavljuje skori dolazak ovog modela.

 (Dalje)

Volkswagen Polo R

7 Nov 2009 - 14:20 Top secret Link

Planovi Volkswagena za proširenje palete pogonskih agregata novog Pola, sem GTI i GTD verzija, podrazumevaju i još snažniji R model, čime će biti proširena i njihova R porodica modela (nedavno su recimo predstavljeni Scirocco R i Golf R).

 (Dalje)

BMW serije 0

6 Nov 2009 - 15:46 Top secret Link

O tome da u BMW-u razmatraju i proizvodnju novog manjeg modela (verovatno kao serija 0) je nedavno već bilo reči, a time se sada bavi i britanski magazin AutoExpress (odakle je i ovaj rendering mogućeg izgleda budućeg najmanjeg Bavarca).

 (Dalje)

Danas najavljeni Porsche Boxster Spyder (zvaničnu premijeru će imati u decembru u Los Anđelesu) je samo početak prilično dugačkog niza novih modela koji se spremaju u nemačkoj kompaniji.

 (Dalje)

Kineski Guangzhou Auto (sarađuje sa Toyotom i Hondom, a pre nekoliko meseci je postigao i sporazum sa italijanskim Fiatom o osnivanju zajedničkog preduzeća za proizvodnju automobila i motora u Kini od 2011. godine) primprema novi kompaktni SUV model, čiji je jedan nemaskirani primerak ove nedelje uhvaćen blizu centra za istraživanje i razvoj ove kineske kompanije.

 (Dalje)

Prvo smo videli fabričke crteže, pa nekoliko dobrih renderinga iz auto magazina i raznih sajtova, a evo kako nova Nissanova Micra izgleda u stvarnosti.

 (Dalje)

Posle nekoliko dobrih špijunskih slika napravljenih u fabrici, Fiatov Doblo druge generacije je ovim novim fotografijama sada otkriven u potpunosti.

 (Dalje)

Nakon onih odličnih špijunskih slika od pre tri nedelje, holandski sajt Autoweek.nl objavljuje novi set top secret fotografija potpuno otkrivene Opelove Merive nove generacije, čija premiejra se inače očekuje u martu sledeće godine, na Salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Mada se Volkswagenov kompaktni SUV model Tiguan na tržištu nalazi tek nešto više od dve godine, Nemci su već pripremili njegovu redizajniranu verziju, koja će se u prodaji pojaviti tokom naredne godine.

 (Dalje)