home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

U jednom od prodajnih salona marke Roewe (u stvari bivši Rover pod novim kineskim vlasnikom) u Šangaju, ponovo je uhvaćena luksuzna limuzina Roewe 95, koja međutim nije nastala na bazi nekog od starih Roverovih modela, već kao plod saradnje sa korejskim Ssangyongom.

 (Dalje)Aktuelni Peugeot 307 sedan, namenjen pre svega kineskom tržištu, uskoro dobija adekvatnu zamenu.

 (Dalje)

Nekoliko meseci pre zvanične promocije otkriven je konačni izgled toliko očekivane Alfe Milano.

 (Dalje)

Dok Bentley i dalje objavljuje teaser video za teaser videom, britanski Car Magazine je uspeo da napravi ove špijunske slike najavljenog novog luksuznog modela britanske fabrike (nasleđuje Bentley Arnage), koji će javnosti biti predstavljen 16. avgusta.

 (Dalje)

Ni Alfi nije uspelo da sačuva tajnu izgleda svog novog hatchback modela Milano (bar što se  tiče prednjeg dela). Naime, nakon onih jučerašnjih špijunskih slika potpuno nemaskiranog Dacijinog SUV modela, evo i jedne špijunske fotografije toliko očekivane Alfe Milano.  

 (Dalje)

Renault Clio Gordini

3 Jul 2009 - 00:20 Top secret Link

U Renaultu su još pre nekoliko meseci odlučili da ožive oznaku Gordini, koju će u budućnosti nositi nekoliko modela ovog francuskog proizvođača.

 (Dalje)

Već neko vreme je poznato da će i rumunska Dacia ući u borbu za kupce u segmentu SUV vozila, a konkretna potvrda tome (posle najave studijom Duster sa ovogodišnjeg Salona u Ženevi) su i ove špijunske fotografije potpuno nemaskiranog Dacijinog SUV/crossover automobila.   

 (Dalje)

Vest od pre nekoliko dana da britanski proizvođač ekskluzivnih automobila Aston Martin priprema mali gradski automobil Cygnet, i to na bazi Toyote iQ, prilično je uzburkala automobilsku javnost, a u međuvremenu je magazin AutoExpress objavio i ove nove renderinge budućeg mališana.

 (Dalje)

Ako vam već nije dosadila ova nemačka igra sa brojnim teaser i zatamnjenim slikama koje stižu iz BMW-a, a najavljuju nihov novi kompaktni SUV model X1, evo novog seta takvih fotografija.

 (Dalje)

Novi Daewoo Matiz

30 Jun 2009 - 12:08 Top secret Link

Novi gradski automobil iz GM-a, koji će se u Evropi i Severnoj Americi prodavati kao Chevrolet Spark, u Južnoj Koreji (a moguće i u još nekim azijskim zemljama) nosiće ime Daewoo Matiz.

 (Dalje)

Da slučajno ne bi zaboravili na njega, Audi je objavio još nekoliko teaser fotografija novog modela A5 Sportback, koga će šira javnost moći da upozna na ovogodišnjem IAA Salonu automobila u Frankfurtu.

 (Dalje)

Sada, kada je proizvođač superautomobila Koenigsegg postigao dogovor da od američkog GM-a kupi Saab Automobile AB (potpisali su Memorandum o razumevanju, dok se finalizacija prodaje očekuje do kraja trećeg kvartala ove godine), pažnja javnosti se opet više okreće novim modelima švedska marke.

 (Dalje)

O tome da u Audiju razmišljaju o kreiranju naslednika legendarnog Audija Quattro (čija proizvodnja je ugašena 1991. godine), nemački AutoBild je pisao još u aprilu, a u međuvremenu su se pojavile i dodatne informacije i novi renderinzi kako bi taj automobil mogao da izgleda.

 (Dalje)Ranije objavljeni teaser video i sliku možete pogledati OVDE.

Prema pisanju britanskog magazina AutoExpress, Porsche će tokom 2013. na tržište izbaciti svoj najmanji model Spyder, koji će se bazirati na platformi ovogodišnjeg Volkswagenovog koncepta BlueSport, dok je inspiracija za izgled pronađena u modelu 550 Spyder iz pedesetih godina 20. veka.

 (Dalje)