home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Na internet su procureli navodno zvanični crteži nove Chevroletove limuzine, ali u ovom trenutku nema potvrde o kom se modelu zapravo radi.

 (Dalje)Prema pisanju britanskog AutoExpressa, treća generacija Fordovog Focusa (evropsku premijeru ima na ovogodišnjem Salonu u Ženevi) dobiće i sportsku ST varijantu.

 (Dalje)

Stiže i Alfa Romeo 4C

11 Mar 2010 - 08:39 Top secret Link

Ove godine Alfa Romeo slavi 100-godišnjicu postojanja, a kako stvari sada stoje, deo proslave će biti i promocija novog koncept vozila na manifestaciji Concours d´Elegance u Pebble Beachu u Americi.

 (Dalje)

Kineski Great Wall Motors se sprema da na sledećem Salonu automobila u Pekingu i zvanično lansira svoj novi SUV model.

 (Dalje)

Mercedes je SLS AMG premijerno pokazao javnosti još u septembru prošle godine na Salonu u Frankfurtu, kada je najavljena i njegova Roadster verzija.

 (Dalje)

SUV model Eagle kineske kompanije JAC u stvari nije ništa drugo nego Hyundai Santa Fe prve generacije, a još tokom ove godine doživeće manji redizajn koji je pre svega zadesio prednji deo.

 (Dalje)

Hyundai će do kraja godine u svoju ponudu ubaciti i manji MPV model iM20, koji će veliki deo komponenti deliti sa rođakom Kijom Venga.

 (Dalje)

Sem novog Saaba 9-5 u karavan izdanju, dugo najavljivanog SUV-a 9-4X i nove generacije 9-3, švedski Saab (sada pod kontrolom holandskog Spykera) priprema još jedan model.

 (Dalje)

Ovo je Lada 2190

28 Feb 2010 - 00:11 Top secret Link

O novoj jeftinijoj Ladi, koja u bližoj budućnosti treba da zameni seriju Samara i klasične modele ruske kompanije, već je nekoliko puta bilo reči.

 (Dalje)

Renault Espace, koji je inače prošle godine proslavio 25. rođendan (za to vreme je u četiri generacije prodat u više od 1,2 miliona primeraka), uskoro dobija naslednika. 

 (Dalje)

General Motors je premijerom hatchback koncepta Aveo RS na januarskom Salonu automobila u Detroitu najavio dolazak potpuno nove generacije Chevroleta Aveo, a evo kako će izgledati njegova serijska varijanta, i to u formi klasičnog sedana.

 (Dalje)

Prodaja R klase nije na nivou koji su svojevremeno planirali u Mercedesu, ali Nemci su rešili da ovom "Grand Sport Toureru" ipak daju još jednu šansu.

 (Dalje)

Sem novog Saaba 9-5 u karavan izdanju, dugo najavljivanog SUV-a 9-4X i nove generacije 9-3, švedski Saab (sada pod kontrolom holandskog Spykera) priprema još jedan model.

 (Dalje)

U drugoj polovini ove godine Korejcima će na raspolaganju biti i nešto manja Kijina limuzina K5, naslednik sadašnjeg modela Optima/Magentis (ime K5 će biti upotrebljeno u Koreji, dok će nazivi Optima i Magentis najverovatnije ostati u potrebi u ostalim delovima sveta).

 (Dalje)

Nova verzija Infinitijevog modela QX bi trebalo da ima premijeru za nekoliko meseci na Salonu automobila u Njujorku, ali smo zahvaljujući ovim špijunskim slikama opet u prilici da ga vidimo i pre zakazane premijere (još u septembru prošle godine se naime nekoliko fotografija sa zatvorene prezentacije za odabranu publiku našlo na internetu).

 (Dalje)