home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Nakon što je Porsche kupcima ponudio 911 Turbo S sa 530KS, japanski Nissan planira da GT-R modelske godine 2012 pojača na više od 500KS i najmanje 610 Nm.

 (Dalje)Prema pisanju nemačkog AutoBilda (odakle su i ovi renderi), Mercedes priprema i manjeg brata prošle godine predstavljenog modela SLS AMG.

 (Dalje)

Land Rover će na ovogodišnjem Salonu u Parizu i zvanično promovisati novi manji model Range Rover LRX, odnosno serijsku verziju studije LRX concept, predstavljenoj na Salonima automobila u Detroitu i Ženevi tokom 2008. godine (prodaja startuje početkom 2011.).

 (Dalje)

Volkswagen Rocktan

17 Maj 2010 - 15:21 Top secret Link

Nemci su u decembru prošle godine sa Suzukijem sklopili dogovor o dugoročnom strateškom partnerstvu (Volkswagen je takođe preuzeo i skoro petinu akcija japanske kompanije), a jedan od rezultata te saradnje bi trebalo da bude i Volkswagen Rocktan, odnosno urbani crossover na bazi novog Suzukija SX4 koga Japanci planiraju za početak 2012. godine.

 (Dalje)

Ove godine Alfa Romeo slavi 100-godišnjicu postojanja, a kako stvari sada stoje, deo proslave će biti i promocija novog modela 4C na ovogodišnjem izdanju manifestacije Concours d´Elegance u Pebble Beachu u Americi.

 (Dalje)

Proslava 100-godišnjice Alfa Romea je idealna prilika da brojne dizajnerske kuće predstave zanimljive kreacije za ovaj značajan jubilej.

 (Dalje)

Prema pisanju nemačkog AutoBilda (odakle su i ovi novi renderi), rumunska Dacia planira konkurenta Volkswagenovom Touranu, Opelovoj Zafiri i ostalom društvu iz klase kompaktnih MPV modela.

 (Dalje)

Serijski MG3

14 Maj 2010 - 10:38 Top secret Link

MG (koji se nalazi u kineskom vlasništvu) je na nadavno završenom Salonu u Pekingu predstavio studiju MG Zero Concept, koja je najavila serijski model MG3 (na slikama), predviđen za drugu polovinu ove godine.

 (Dalje)

Poslednje rendere mogućeg izgleda Golfa VII objavljuje britanski AutoExpress, sa napomenom da sedma generacija Golfa stiže tokom 2012. godine.

 (Dalje)

Nakon nedavne zvanične promocije novog Una, Fiat planira još nekoliko noviteta za tržište Južne Amerike.

 (Dalje)

911 GT2 RS će se u prodaji naći tek u septembru ove godine, ali je nekoliko njegovih slika sa zatvorene promocije ipak dospelo u javnost. 

 (Dalje)

Po nedavnom pisanju američkih sajtova, Fiat će ponudu modela 500 obogatiti i produženom verzijom sa četiri vrata, koja će se prodavati i u Evropi i u Americi.

 (Dalje)

Nakon prezentacije Sonate Hybrid i Sonate Turbo na poslednjem Salonu automobila u Njujorku, Hyundai bi ponudu ovog modela mogao da proširi i novim karoserijskim varijantama.

 (Dalje)

Lada R90 i Lada F90

8 Maj 2010 - 20:38 Top secret Link

Sem one Lade 2190 o kojoj je već bilo dosta reči (premijera se očekuje u avgustu ove godine), ruski AvtoVAZ naravno priprema još nekoliko novih modela.

 (Dalje)

Dacia planira da na evropskom tržištu lansira novi mali gradski model, koji bi koštao oko 5.000 evra.

 (Dalje)