home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Dok se čeka na zvaničnu promociju, na površinu su isplivali zvanični crteži koji prikazuju novu generaciju Nissanove Micre, čiji se dolazak na tržište očekuje na leto sledeće godine. 

 (Dalje)Peugeot 408 za Kinu

16 Okt 2009 - 00:52 Top secret Link

Aktuelni Peugeot 307 sedan, namenjen pre svega kineskom tržištu, uskoro dobija adekvatnu zamenu.

 (Dalje)

Novi BMW M3 CSL?

15 Okt 2009 - 11:33 Top secret Link

Lovci na automobilske novitete su tokom testova na nemačkom Nirburgringu uhvatili misteriozni BMW M3, na kome se primećuju novi prednji spojler, novi točkovi i veliko zadnje krilo.

 (Dalje)

Po ranijim vestima, novi Mercedes E klase kabriolet će se pojaviti početkom naredne godine (na Salonu u Detroitu ili Ženevi), ali izgled ovog kabrioleta sa sklopivim platnenim krovom već odavno nije tajna, budući da su proteklih meseci napravljeni dobri špijunski snimci nemaskiranih primeraka.

 (Dalje)

Kako piše britanski Car Magazine, budući najmanji Audi A1 (kao konkurent BMW-ovom Miniju) će se premijerno pojaviti na Salonu automobila u Ženevi sledeće godine, dok će njegova prodaja u V. Britaniji startovati na jesen iste godine.

 (Dalje)

Subaru Coupe 086A STI

14 Okt 2009 - 10:41 Top secret Link

Prvi plod saradnje Toyote i Subarua na kupeu sa zadnjim pogonom videće posetioci ovogodišnjeg Salona automobila u Tokiju, i to u vidu Toyotine studije FT-86 concept, dok izgled Subaru verzije još nije poznat.

 (Dalje)

Više o novom BMW-u M5 možete pročitati OVDEKako to već biva u poslednje vreme, malo automobila ostane tajna sve do predviđene zvanične promocije. Tako su spretni špijuni/radnici u fabrici snimili novi Fiat Doblo, a dostupne su i prve slike najavljenog Abartha 500C kabrio.

 (Dalje)

Volkswagenov novi model Amarok ("vuk" na jeziku kanadskih Inuita) je još prošlog septembra najavila studija "Pickup Concept", a u međuvremenu je napravljeno više dobrih špijunskih fotografija nemaskiranih primeraka njegove serijske verzije, koja će se u prodaji pojaviti početkom 2010. godine (zvanično predstavljanje se inače najavljuje za 15. decembar ove godine).      

 (Dalje)

Sudeći po ovoj maloj slici, nova limuzina korejske Kije, do sada poznata po kodnoj oznaci VG (u formi koncept vozila inače predstavljena na aprilskom Salonu automobila u Seulu), poneće ime K7, a naslediće model Amanti/Opirus.

 (Dalje)

Vesti u vezi proširenja porodice novog Porschea Panamera u stvari i nisu neka novost, ali se ponavljaju u pravilnim vremenskim intervalima. 

 (Dalje)

Pošto je nadavno potvrđeno da će se pojaviti otvorena Spider verzija novog Ferrarija 458 Italia, još jedan novi jedan sportski model će ostati bez krova.

 (Dalje)

Da prošle godine predstavljeni Volkswagen Golf VI neće biti dugog veka, bilo je jasno od samog početka, a poslednje vesti to samo potvrđuju.

 (Dalje)

Prvi plod saradnje Toyote i Subarua na kupeu sa zadnjim pogonom videće posetioci ovogodišnjeg Salona automobila u Tokiju, i to u vidu Toyotine studije FT-86 concept, dok izgled Subaru verzije još nije poznat.

 (Dalje)

Nakon promocije potpuno nove Astre, Opel se okreće podmlađivanju i ostalih modela u svojoj gami.

 (Dalje)