home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Ferrari 458 spider GTS

28 Avg 2010 - 19:52 Top secret Link

Kada je pre nekoliko meseci Fiat u Torinu objavio svoj petogodišnji plan, najavljeno je i šest Ferrarijevih noviteta.

 (Dalje)Najjača verzija BMW-ove serije 1 se na tržištu očekuje sredinom sledeće godine, i to sa šestocilindričnim benzincem koji će razvijati oko 350 konja.

 (Dalje)

Posle nedavnih promocija novog VW Tourana i Forda C-Max (a prošle godine i novog Renault Scenica), Citroen će svoj MPV model C4 Picasso podvrgnuti manjem redizajnu kako bi i pored pomenutih konkurenata i dalje bi privlačan potencijalnim kupcima.

 (Dalje)

Nakon novog A8, A1 i A7 Sportbacka, na redu je novi A6. Audi će naime tokom sledeće godine i zvanično predstaviti novu generaciju modela A6, koji će i dalje biti dostupan kao sedan i karavanski Avant.

 (Dalje)

Novi Buick GL8

24 Avg 2010 - 09:22 Top secret Link

Pojavila se nova špijunska fotografija nove generacije Buickovog MPV modela GL8, namenjenog kineskom tržištu.

 (Dalje)

Sajt Auto.it objavljuje novi render budućeg Lamborghinijevog sportiste (trenutno poznat kao "Jota"), čija se promocija očekuje već ove jeseni, na Salonu automobila u Parizu.

 (Dalje)

Kineski Guangzhou Auto će 28. septembra početi sa proizvodnjom svog novog sedana koji je u formi koncepta predstavljen na poslednjem Salonu automobila u Pekingu.

 (Dalje)

Po poslednjim (ali i dalje nezvaničnim) informacijama, Porsche će Salon automobila u Parizu (2. – 17. oktobar 2010., za novinare počinje 30. septembra) iskoristiti da javnosti prikaže novu verziju aktuelne 911-ice.

 (Dalje)

Nova generacija BMW-a serije 1 (fabričke oznake F20) bi zvaničnu premijeru trebalo da ima na Salonu automobila u Frankfurtu 2011. godine, i to prvo u hatchback verziji.

 (Dalje)

Nemci su u decembru prošle godine sa Suzukijem sklopili dogovor o dugoročnom strateškom partnerstvu (Volkswagen je takođe preuzeo i skoro petinu akcija japanske kompanije), a jedan od rezultata te saradnje će biti i Volkswagen Polo SUV koji će se pojaviti krajem 2012. godine.

 (Dalje)

Audi Q3 za 2011.

20 Avg 2010 - 00:45 Top secret Link

Nakon Audija Q5, nemačka kompanija će svoju ponudu proširiti još manjim SUV modelom Q3, čija proizvodnja startuje 2011. godine.

 (Dalje)

Osvežena Lada Priora

19 Avg 2010 - 21:02 Top secret Link

Sem novog modela Granta koji treba da zameni klasične modele u gami, ruska Lada priprema i restilizovanu Prioru.

 (Dalje)

Mini Mini JCW

19 Avg 2010 - 14:01 Top secret Link

O tome da BMW planira da ponudu Minija proširi i mini Minijem (dužine tek nešto više od tri metra) je nedavno već bilo reči, ali prema pisanju britanskog magazina AutoExpress, u njegovoj paleti će se naći i sportska JCW varijanta.

 (Dalje)


Promocija Bentley Continentala GT modelske godine 2011 se polako približava, a kako bi do tada održala tenziju, fabrika je objavila ovaj kratak teaser video koji najavljuje obnovljeni Continental GT.

 (Dalje)

Volkswagen Eos nikad nije zauzimao značajno mesto u gami proizvoda nemačke kompanije, a prema magazinu Car, Eos će naredne godine biti redizajniran dok ga 2014. godine očekuje potpuno ukidanje jer će ga zameniti drugi model.

 (Dalje)