home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Lada R90 i Lada F90

8 Maj 2010 - 20:38 Top secret Link

Sem one Lade 2190 o kojoj je već bilo dosta reči (premijera se očekuje u avgustu ove godine), ruski AvtoVAZ naravno priprema još nekoliko novih modela.

 (Dalje)Dacia planira da na evropskom tržištu lansira novi mali gradski model, koji bi koštao oko 5.000 evra.

 (Dalje)

Sajt Autowereld.com objavljuje nove špijunske fotografije novog Lamborghinija Jota, čija se promocija očekuje tokom sledeće godine (po nekim izvorima u martu na Salonu u Ženevi). 

 (Dalje)

Lovci na automobilske novitete su nedavno napravili nekoliko špijunskih fotografija RS3 test vozila, a u međuvremenu se pojavio i ovaj novi render njegovog mogućeg izgleda.

 (Dalje)

Priče o planovima Volkswagena o proširenju porodice novog Pola snažnijim R modelom nisu novost, ali britanski Autocar sada objavljuje neke nove detalje.

 (Dalje)

Američki proizvođač sportskih automobila Panoz je pripremio novi model Abruzzi Spirit of Le Mans, koji će zvaničnu premijeru doživeti u junu ove godine, na 24 sata Le Mana.

 (Dalje)

Porsche 911 GT2 RS

4 Maj 2010 - 11:24 Top secret Link

911 GT2 RS će se u prodaji naći u septembru ove godine, ali je jedna slika sa promocije za dilere nemačke marke ipak dospela u javnost (slučajno ili ne, ostaje da se vidi...). 

 (Dalje)

Naslednici aktuelnih gradskih mališana Peugeot 107 / Citroen C1 / Toyota Aygo (čija proizvodnja se odvija u fabrici u Češkoj) se očekuju za nekoliko godina, a evo kako bi mogao da izgleda jedan od njih - budući Peugeot 108.

 (Dalje)

Premijera druge generacije BMW-ovog SAV modela X3 je sve bliže, a sve je više i špijunskih slika sve manje maskiranih test vozila, ali i renderinga njegovog mogućeg izgleda.

 (Dalje)

SUV model Tiggo kineske kompanije Chery (koja je od 1. marta prisutna i na tržištu Srbije) će uskoro doživeti redizajn.

 (Dalje)

Novi Bentley Mulsanne je prvo predstavljen na prošlogodišnjem izdanju događaja Pebble Beach Concours d’Elegance u Kaliforniji (nešto kasnije su ga videli i posetioci Salona automobila u Frankfurtu), a sada se ponovo govori o njegovoj otvorenoj, kabriolet verziji sa klasičnim platnenim krovom.  

 (Dalje)

Novi Jeep Grand Cherokee će po poslednjim vestima izgleda ipak dobiti i sportsku SRT8 varijantu, iako je pre nekoliko meseci bilo reči da je Chrysler odlučio da otkaže ceo projekat.

 (Dalje)

Ponovo o Audiju RS3

29 Apr 2010 - 08:39 Top secret Link

Da u Audiju razmišljaju da u model A3 ugrade petocilindrični turbo motor iz modela TT RS i naprave RS3 i nije neka novost.

 (Dalje)

Jedan od prvih Saabovih noviteta koji će ugledati svetlost dana biće karavanski 9-5 SportCombi nove generacije, koji će po nedavnim vestima premijeru imati na Salonu automobila u Ženevi, marta 2011. godine.

 (Dalje)

Uhvaćen Murray T25

26 Apr 2010 - 18:30 Top secret Link

Britanski Autocar objavljuje nekoliko slika malog gradskog automobila Gordona Murraya, koji kaže da bi T25 mogao da se nađe u proizvodnji za dve godine.

 (Dalje)