home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Vest od pre nekoliko dana da britanski proizvođač ekskluzivnih automobila Aston Martin priprema mali gradski automobil Cygnet, i to na bazi Toyote iQ, prilično je uzburkala automobilsku javnost, a u međuvremenu je magazin AutoExpress objavio i ove nove renderinge budućeg mališana.

 (Dalje)Ako vam već nije dosadila ova nemačka igra sa brojnim teaser i zatamnjenim slikama koje stižu iz BMW-a, a najavljuju nihov novi kompaktni SUV model X1, evo novog seta takvih fotografija.

 (Dalje)

Novi Daewoo Matiz

30 Jun 2009 - 12:08 Top secret Link

Novi gradski automobil iz GM-a, koji će se u Evropi i Severnoj Americi prodavati kao Chevrolet Spark, u Južnoj Koreji (a moguće i u još nekim azijskim zemljama) nosiće ime Daewoo Matiz.

 (Dalje)

Da slučajno ne bi zaboravili na njega, Audi je objavio još nekoliko teaser fotografija novog modela A5 Sportback, koga će šira javnost moći da upozna na ovogodišnjem IAA Salonu automobila u Frankfurtu.

 (Dalje)

Sada, kada je proizvođač superautomobila Koenigsegg postigao dogovor da od američkog GM-a kupi Saab Automobile AB (potpisali su Memorandum o razumevanju, dok se finalizacija prodaje očekuje do kraja trećeg kvartala ove godine), pažnja javnosti se opet više okreće novim modelima švedska marke.

 (Dalje)

O tome da u Audiju razmišljaju o kreiranju naslednika legendarnog Audija Quattro (čija proizvodnja je ugašena 1991. godine), nemački AutoBild je pisao još u aprilu, a u međuvremenu su se pojavile i dodatne informacije i novi renderinzi kako bi taj automobil mogao da izgleda.

 (Dalje)Ranije objavljeni teaser video i sliku možete pogledati OVDE.

Prema pisanju britanskog magazina AutoExpress, Porsche će tokom 2013. na tržište izbaciti svoj najmanji model Spyder, koji će se bazirati na platformi ovogodišnjeg Volkswagenovog koncepta BlueSport, dok je inspiracija za izgled pronađena u modelu 550 Spyder iz pedesetih godina 20. veka.

 (Dalje)

Ovoga puta, Audi A5 Sportback je uhvaćen u Kaliforniji, dok se zvanična svetska premijera najvljuje za ovogodišnji Salon automobila u Frankfurtu.

 (Dalje)

Ovo je novi Citroen C3

25 Jun 2009 - 00:25 Top secret Link

Ove zaista ekskluzivne fotografije novog Citroena C3 su napravljene tokom zatvorene prezentacije za dilere francuske marke, dok će šira javnost moći da ga upozna na septembarskom IAA Salonu automobila u Frankfurtu.

 (Dalje)

Dok čekamo na septembar i zvaničnu premijeru potpuno nove Astre na IAA Salonu automobila u Frankfurtu, u Opelu naravno planiraju i dalje. Naime, osim u hatchback varijanti sa petora vrata, čije su slike jedine do sada i objavljene, nova Astra će se, prema pisanju britanskog AutoExpressa, nuditi i u roadster verziji sa metalnim sklopivim krovom.

 (Dalje)

Lexus LS460 SZ

23 Jun 2009 - 18:03 Top secret Link

Japanski Best Car magazin najavljuje da će Lexus na oktobarskom Salonu automobila u Tokiju promovisati i sportskiju verziju limuzine LS460, koji će poneti ime LS460 SZ.

 (Dalje)

Prema pisanju britanskog magazina AutoExpress, francuski Renault će na ovogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu, između ostalog, promovisati i Twingo ZE sa elektropogonom.

 (Dalje)

Škoda Superb Combi

19 Jun 2009 - 00:36 Top secret Link

Češka Škoda će najverovatnije već na ovogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu javnosti zvanično prikazati Combi, odnosno karavan verziju svog najvećeg modela u ponudi – Superba.

 (Dalje)