home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

O novoj jeftinijoj Ladi, koja u bližoj budućnosti treba da zameni seriju Samara i klasične modele ruske kompanije, bilo je reči još prošle godine, a u međuvremenu su u razvojnom centru AvtoVAZ-a napravljeni i prvi špijunski snimci ovog low cost automobila.

 (Dalje)Prvi Volkswagen Sharan se u prodaji pojavio još 1995. godine, ali je od tada naravno više puta vizuelno obnavljan, a doživeo je i brojne specijalne edicije i više promena u paleti motora.

 (Dalje)

Smart Fortwo i Toyota iQ će za nekoliko godina dobiti i konkurenta iz Renaulta.

 (Dalje)

Bufori Motor Car Company za 80. Salon automobila u Ženevi priprema novi luksuzni sedan, trenutno poznat samo kao Bufori Mk VI, čija proizvodnja startuje u junu ove godine.

 (Dalje)

Honda CR-Z Type R

18 Feb 2010 - 00:36 Top secret Link

Nova hibridna Honda CR-Z će svoj evropski debi doživeti početkom marta na Salonu u Ženevi (o tome više OVDE), a po pisanju britanskog AutoExpressa, u Hondi pripremaju i sportsku Type R verziju ovog modela.

 (Dalje)

Po poslednjim vestima, prve slike nove generacije Porscheovog SUV modela Cayenne će biti objavljene 26. februara (zvaničnu svetsku premijeru imaće u martu na tradicionalnom Salonu automobila u Ženevi), ali se jedna fotografija (namerno ili ne) pojavila na Porsche sajtu (tačnije, na Porsche Car Configuratoru).

 (Dalje)

Chrysler ne priprema samo novi 300C, već i novi manji model za Dodge, čiji se teaser crtež našao na internetu.

 (Dalje)

Iako se Chery QQ pojavio 2003. godine (i od tada praktično nije doživeo promene), ovaj mališan je i dalje veoma popularan u Kini.

 (Dalje)

Seriji špijunskih snimaka maskiranih prototipova se pridružila i jedna teaser slika nove generacije Chryslerovog modela 300C (modelske godine 2011), čija se pojavljivanje na tržištu očekuje do kraja ove godine.

 (Dalje)

Nova generacija Porscheovog SUV modela Cayenne će svetsku premijeru imati u martu ove godine (na tradicionalnom Salonu automobila u Ženevi), mada će nemačka fabrika prve zvanične fotografije objaviti tokom naredne nedelje.

 (Dalje)

Vest da Fiat priprema i sportsku Abarth verziju prošle godine promovisanog Fiata 500C kabrio nije neko iznenađenje, već očekivani sled događaja.

 (Dalje)

Trenutno se u Citroenovoj ponudi nalazi samo jedan DS model (i to DS3, premijerno predstavljen na prošlogodišnjem Salonu u Frankfurtu), ali će se DS porodica proširiti sa još nekoliko zanimljivih automobila.

 (Dalje)


Volkswagenova Jetta II je u Kini predstavljena 1991. godine (kada se taj model u Evropi pripremao za kraj svoje karijere, a početkom 1992. ga je nasledio VW Vento), ali ovaj automobil u najmnogoljudnijoj zemlji sveta još nije zreo za penziju (doterivanja je ovaj model inače doživeo i 2000. i 2004. godine).

 (Dalje)

Italijanska kompanija Carrozzeria Touring Superleggera (poznata i po Maseratiju Quattroporte Bellagio iz 2008. godine) je jednim teaser crtežom najavila svoju svetsku premijeru za predstojeći Salon automobila u Ženevi.

 (Dalje)