home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Sudeći po ovoj maloj slici, nova limuzina korejske Kije, do sada poznata po kodnoj oznaci VG (u formi koncept vozila inače predstavljena na aprilskom Salonu automobila u Seulu), poneće ime K7, a naslediće model Amanti/Opirus.

 (Dalje)Vesti u vezi proširenja porodice novog Porschea Panamera u stvari i nisu neka novost, ali se ponavljaju u pravilnim vremenskim intervalima. 

 (Dalje)

Pošto je nadavno potvrđeno da će se pojaviti otvorena Spider verzija novog Ferrarija 458 Italia, još jedan novi jedan sportski model će ostati bez krova.

 (Dalje)

Da prošle godine predstavljeni Volkswagen Golf VI neće biti dugog veka, bilo je jasno od samog početka, a poslednje vesti to samo potvrđuju.

 (Dalje)

Prvi plod saradnje Toyote i Subarua na kupeu sa zadnjim pogonom videće posetioci ovogodišnjeg Salona automobila u Tokiju, i to u vidu Toyotine studije FT-86 concept, dok izgled Subaru verzije još nije poznat.

 (Dalje)

Nakon promocije potpuno nove Astre, Opel se okreće podmlađivanju i ostalih modela u svojoj gami.

 (Dalje)

Prema pisanju nemačkog magazina AutoBild, u Opelu razmišljaju da odgovore na Toyotin iQ i budući Volkswagen Up, i to u vidu novog malog gradskog modela Allegra, koji bi mogao da se pojavi krajem 2012. godine.

 (Dalje)

Iako vreme krize, u poslednja dva meseca je predstavljen zaista veliki broj novih sportskih automobila (Mercedes SLS AMG, McLaren MP4-12C, Lamborghini Reventon Roadster, Ferrari 458 Italia, Maserati GranCabrio, Porsche 911 Turbo i 911 GT3 RS, Bugatti Veyron Grand Sport Sang Bleu, Devon GTX...), a uskoro će se ovom društvu priključiti i britanski Aspira F620 koji je ovih dana uhvaćen tokom završnih testiranja.

 (Dalje)

 
Nakon limuzine sa četiri vrata, porodici novog Chevrolet Cruza (nasledio je nekadašnji Lacetti) će se pridružiti i praktičnija SW, odnosno karavan verzija.

 (Dalje)

Nissan Motor Co., Ltd. je danas objavio prve zvanične crteže svog novog "globalnog kompaktnog automobila", koji će javnosti biti prikazan krajem ovog meseca na tradicionalnom Salonu automobila u Tokiju.

 (Dalje)

Iz General Motorsa je stigla potvrda da će se tokom 2011. godine na tržištu pojaviti najsnažniji Camaro pete generacije, i to dugo očekivani model Camaro Z28. 

 (Dalje)

Nissan Sunny Neo

29 Sep 2009 - 15:48 Top secret Link

Dok Nissan u Evropi već odavno ne nudi model sa oznakom Sunny, u Japanu će uskoro svetlost dana ugledati njegova najnovija verzija.

 (Dalje)

Potpuno očekivano, Ferrari je i zvanično potvrdio da će novi model 458 Italia (predstavljen na ovogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu) dobiti i svoju otvorenu, odnosno Spider verziju.

 (Dalje)

Po poslednjim vestima, nova generacija BMW-a M5 će umesto V10 imati V8 turbo motor, i to najverovatnije onaj iz BMW modela X5 M i X6 M.

 (Dalje)

Model C4, Citroenov predstavnik u kompakt klasi (koji je u sadašnjoj formi inače promovisan pre pet godina), prošle godine je doživeo prilično diskretno estetsko doterivanje kako bi se dizajnerski približio novijim automobilima u gami francuskog proizvođača, a tom prilikom je osvežena i njegova paleta pogonskih agregata.

 (Dalje)