home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Hyundai će do kraja godine u svoju ponudu ubaciti i manji MPV model iM20, koji će veliki deo komponenti deliti sa rođakom Kijom Venga.

 (Dalje)Sem novog Saaba 9-5 u karavan izdanju, dugo najavljivanog SUV-a 9-4X i nove generacije 9-3, švedski Saab (sada pod kontrolom holandskog Spykera) priprema još jedan model.

 (Dalje)

Ovo je Lada 2190

28 Feb 2010 - 00:11 Top secret Link

O novoj jeftinijoj Ladi, koja u bližoj budućnosti treba da zameni seriju Samara i klasične modele ruske kompanije, već je nekoliko puta bilo reči.

 (Dalje)

Renault Espace, koji je inače prošle godine proslavio 25. rođendan (za to vreme je u četiri generacije prodat u više od 1,2 miliona primeraka), uskoro dobija naslednika. 

 (Dalje)

General Motors je premijerom hatchback koncepta Aveo RS na januarskom Salonu automobila u Detroitu najavio dolazak potpuno nove generacije Chevroleta Aveo, a evo kako će izgledati njegova serijska varijanta, i to u formi klasičnog sedana.

 (Dalje)

Prodaja R klase nije na nivou koji su svojevremeno planirali u Mercedesu, ali Nemci su rešili da ovom "Grand Sport Toureru" ipak daju još jednu šansu.

 (Dalje)

Sem novog Saaba 9-5 u karavan izdanju, dugo najavljivanog SUV-a 9-4X i nove generacije 9-3, švedski Saab (sada pod kontrolom holandskog Spykera) priprema još jedan model.

 (Dalje)

U drugoj polovini ove godine Korejcima će na raspolaganju biti i nešto manja Kijina limuzina K5, naslednik sadašnjeg modela Optima/Magentis (ime K5 će biti upotrebljeno u Koreji, dok će nazivi Optima i Magentis najverovatnije ostati u potrebi u ostalim delovima sveta).

 (Dalje)

Nova verzija Infinitijevog modela QX bi trebalo da ima premijeru za nekoliko meseci na Salonu automobila u Njujorku, ali smo zahvaljujući ovim špijunskim slikama opet u prilici da ga vidimo i pre zakazane premijere (još u septembru prošle godine se naime nekoliko fotografija sa zatvorene prezentacije za odabranu publiku našlo na internetu).

 (Dalje)

O novoj jeftinijoj Ladi, koja u bližoj budućnosti treba da zameni seriju Samara i klasične modele ruske kompanije, bilo je reči još prošle godine, a u međuvremenu su u razvojnom centru AvtoVAZ-a napravljeni i prvi špijunski snimci ovog low cost automobila.

 (Dalje)

Prvi Volkswagen Sharan se u prodaji pojavio još 1995. godine, ali je od tada naravno više puta vizuelno obnavljan, a doživeo je i brojne specijalne edicije i više promena u paleti motora.

 (Dalje)

Smart Fortwo i Toyota iQ će za nekoliko godina dobiti i konkurenta iz Renaulta.

 (Dalje)

Bufori Motor Car Company za 80. Salon automobila u Ženevi priprema novi luksuzni sedan, trenutno poznat samo kao Bufori Mk VI, čija proizvodnja startuje u junu ove godine.

 (Dalje)

Honda CR-Z Type R

18 Feb 2010 - 00:36 Top secret Link

Nova hibridna Honda CR-Z će svoj evropski debi doživeti početkom marta na Salonu u Ženevi (o tome više OVDE), a po pisanju britanskog AutoExpressa, u Hondi pripremaju i sportsku Type R verziju ovog modela.

 (Dalje)