home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Chevrolet Agile

28 Jul 2009 - 00:28 Top secret Link

General Motors je objavio prve zvanične crteže novog Chevroleta Agile, malog gradskog automobila koji će za potrebe tržišta Latinske Amerike proizvoditi u Argentini, dok će u SAD-u konkurisati novoj Fordovoj Fiesti.  

 (Dalje)Uhvaćen BMW X6 Hybrid

27 Jul 2009 - 14:59 Top secret Link

BMW je još na Salonu automobila u Frankfurtu 2007. godine izložio i koncept hibridne verzije svog SAV modela X6 (nazvan X6 ActiveHybrid Concept), čija se serijska varijanta očekuje još tokom ove godine.

 (Dalje)

Vraća se Ford Puma?

25 Jul 2009 - 18:26 Top secret Link

Sem što se navodno bave oživljavanjam legendarnog Caprija, u Fordu, po pisanju britanskog AutoExpressa, planiraju da na tržište ponovo lansiraju mali sportski kupe Puma (originalna verzija je predstavljena 1997. godine), u stvari kupe varijantu nove Fieste.

 (Dalje)

Kako bi na adekvatan način odgovorila na buduću hibridnu Hondu CR-Z, Toyota navodno priprema i Prius u Coupe varijanti.

 (Dalje)

Kako stvari sada stoje, Lexus će na ovogodišnjem Salonu automobila u Tokiju održati i svetsku premijeru kompaktnog hatchback modela sa petora vrata, zamišljenog kao konkurenta BMW-u serije 1 i Audiju A3. 

 (Dalje)

Mada je proteklih dana veću pažnju izazvala nezvanična informacija da će Dacia svoj prvi SUV model možda nazvati Kanjara, na internetu su se istovremeno pojavili i ovi špijunski snimci potpuno nemaskiranog Sandera u karavan varijanti.

 (Dalje)

Mada su u Peugeotu želeli da serijska verzija njihovog kupea RC Z ostane tajna sve do zvanične premijere na septembarskom IAA Salonu automobila u Frankfurtu (pa su nedavno objavili i nekoliko teaser slika pojedinih delova tog modela), na internet je opet dospeo novi set špijunskih slika potpuno nemaskiranog RC Z.

 (Dalje)

Ako vam već nisu dosadile, evo još jedne špijunske fotografije nove, karavanske verzije Škode Superb, čija premijera se očekuje u septembru ove godine, i to na Salonu automobila u Frankfurtu.

 (Dalje)

Prema različitim izvorima, u BMW-u razmatraju da na bazi budućeg modela Mini Speedster naprave i njegovu kupe varijantu, nazvanu Broadspeed (oba bi trebalo da se pojave na tržištu do 2011. godine).

 (Dalje)

Uhvaćen Peugeot RC Z

21 Jul 2009 - 12:18 Top secret Link

Iako su u Peugeotu želeli da serijska verzija njihovog kupea RC Z ostane tajna sve do zvanične premijere u septembru na IAA Salonu automobila u Frankfurtu (pa su nedavno objavili i nekoliko teaser slika pojedinih delova tog modela), planove im je pokvario holandski Autoweek.nl, koji je danas objavio slike potpuno nemaskiranog RC Z.

 (Dalje)


Nekoliko ranije objavljenih špijunskih fotografija i par detalja o novom Bentleyu možete pogledati OVDE.

Diva umesto Alfe 166?

20 Jul 2009 - 18:37 Top secret Link

Pošto je najmanja Alfa u ponudi nazvana MiTo (po početnim slovima gradova Milano i Torino), a naslednici 147-ice i 159-tke najavljeni kao Milano, odnosno Giulia, na red je došao i naslednik najveće Alfe 166 (predstavljene još 1998., a obnovljene 2003. godine).

 (Dalje)

Giulia menja Alfu 159

18 Jul 2009 - 14:44 Top secret Link

Kakao piše britanski Autocar, Alfa Romeo će krajem 2011. godine sadašnju Alfu 159 zameniti potpuno novim modelom, koji će umesto broja u nazivu dobiti pravo ime – Giulia.

 (Dalje)

Nepune tri godine posle promocije, Kijin kompaktni model C´eed (rođak Hyundaija i30) je doživeo svoje prvo zatezanje bora.

 (Dalje)

Mada je šira automobilska javnost danas pre svega zaokupljena jednim drugim Audijevim modelom (A5 Sportback), nemačka fabrika će uskoro proširiti i svoju R8 porodicu.

 (Dalje)