home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Ni Nissan naravno neće propustiti predstojeći 2009 Tokyo Auto Salon tjunera, gde će pažnju publike i novinara privlačiti sa 15 modifikovanih automobila. Posebno se ističu doterani 370Z (u Japanu se prodaje kao Nissan Fairlady Z) i GT-R, oba kreacije Nissanovog kućnog tjunera Nisma (NISsan MOtorsport).

Kod Nisma 370Z S-tune se najočiglednije vizuelne razlike u odnosu na standardnu verziju odnose na modifikovani prednji i zadnji branik (napred sa integrisanim spojlerom), pragove, nove Nismo LMZ5 aluminijumske točkove od 19 inča, veliko zadnje krilo, kao i zadnji difuzor sa integrisanim kočionim svetlom.

Sem navedenog, ovaj 370Z je dobio i čitavu paletu Nismo elemenata, poput sportskog izduvnog sistema od nerđajućeg čelika, jačih kočnica, tvrđe podešenog ogibljenja (Bilstein Damptronic amortizeri i Nismo opruge), sportskih sedišta i Nismo patosnica. 

Nismo Club Sport Package za Nissan GT-R

Nismov Club Sport paket za unapređenje izgleda i voznih karakteristika Nissana GT-R podrazumeva nove i lakše (za 6 kg) aluminijumske točkove od 20 inča sa odgovarajućim setom Bridgestone Potenza RE070R run-flat gumama (dimenzija 255/40 ZRF20 napred i 285/35 ZRF20 nazad), novi titanijumski izduvni sistem (lakši za 5 kg), zadnji difuzor od karbon fibera, doterano ogibljenje (Bilstein Damptronic amortizeri i Nismo opruge) i nova sportska sedišta za vozača i suvozača, razvijena u saradnji sa firmom Recaro (napravljena od karbona i presvučena crnom kožom, a svako doprinosi sa dodatnih 6 kg uštede na težini vozila).čitanja : 991Komentari