home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Startech, Brabusova divizija za obradu Chryslera, Dodgea i Jeepa, u svojoj ponudi modifikovanih modela naravno ima i Jeep Grand Cherokee, čiji naslednik je inače promovisan na ovogodišnjem Salonu automobila u Njujorku.

Dok ne stigne ta nova generacija, Startech kupcima za sadašnji Grand Cherokee Overland nudi elemente za doterivanje spoljašnjosti (prednji branik sa LED svetlima, novi retrovizori, pragovi sa LED osvetljenjem, set Startech Monostar IV točkova od 22 inča, gume Pireli Scorpion 265/30 i 295/30), niže ogibljenje (za 30 mm), novi sportski izduvni sisitem, pojačani 3.0 CRD motor (sada raspolaže sa 262KS i 580 Nm obrtnog momenta) i naravno unapređenu (dvobojnu) unutrašnjost sa novim aluminijumskim pedalama, kožom, alkantarom, Startech oznakama...


Startech Range Rover i Range Rover Sport

Iako Startech prvenstveno obrađuje modele pomenute američke trojke, od nedavno su u svoju ponudu uvrstili i britanski Land Rover.

Prvi je na redu bio Landy Freelander, promovisan na proteklom Salonu automobila u Frankfurtu, a sada je kupcima ponuđen i modifikovani Range Rover, dok je u pripremi i Range Rover Sport.


U najkraćem, Range Rover je bogatiji za LED dnevna svetla, Monostar IV alu točkove od 22 inča (sa gumama 295/35 R 22), nove izduvne cevi, kožu, alkantaru i drvo u unutrašnjosti, koja inače dodatnom opremom može da se pretvori i u pravu kancelariju na točkovima.

Što se Startech 2010 Range Rovera Sport tiče, za sada je kao najava objavljeno tek nekoliko njegovih slika, bez navođenja konkretnijih detalja. Ipak, i taj model će dobiti aluminujumske točkove od 22 inča, modifikovano ogibljenje, aerodinamički kit i kožu i alkantaru u kabini.čitanja : 3008Komentari

prelepo.

Autor Mikelangelo 30 Sep 2009, 07:31