home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

General Motors će na SEMA Salonu tjunera u Las Vegasu izložiti i više doteranih varijanti Chevroletovog modela Sonic (u Evropi kao Chevrolet Aveo).

Posetioci SEMA Salona će tako biti u prilici da vide Chevrolet Sonic Z-Spec u nekoliko verzija, kao i Sonic Dusk Concept.

Z-Spec je pre svega estetski atraktivnija varijanta Sonica, a u Las Vegasu će biti izložene verzije u Torch Red, Flat White i Ashen Grey bojama (prva dva u hatchback, a treći u sedan verziji).

Sonic Z-Spec Torch Red pažnju privlači atraktivnijim eksterijerom (uključujući grafički paket, 18-inčne bele alu točkove i crvena kočiona klešta), kao i sportskim Cobalt Red enterijerom (podrazumeva i nova sedišta, sportski volan sa zaravnjenim donjim delom i sportske pedale), doteranim ogibljenjem, sportskim izduvnim sistemom i jačim kočnicama.


Sledi Sonic Z-Spec u Flat White izdanju (1.4L turbo benzinac u kombinaciji sa šestostepenim manuelnim menjačem), koji odlikuju agresivniji aero body kit (prednji spojler, pragovi, zadnji krovni spojler...), crni prednji gril, crni točkovi od 18 inča, modifikovano ogibljenje, sportski izduvni sistem, jače kočnice i izmenjena unutrašnjost (pre svega sportska sedišta sa Z-Spec logom).


Tu je i Sonic Z-Spec 4D Concept, sedan verzija sa 4 vrata u Grey Metallic boji. Deo paketa i ovde čine aerodinamički paket, alu točkovi od 18 inča, Dark Titanium enterijer sa Cobalt Red detaljima, Z-Spec pedale, aluminijumski detalji u enterijeru, sportski volan, kao i novi kočioni sistem, novi izduvni sistem...

I na kraju, Sonic Dusk Concept. Ovu verziju između ostalog karakterišu Berlin Blue eksterijer, par aerodinamičkih dodataka, jače kočnice, 18-inčni Galvano Silver alu točkovi, kao i Mojave kožni enterijer sa Z-Spec ručicom menjača, Z-Spec pedalama i sportskim volanom.

Posetiocima u Las Vegasu će biti prikazano i nekoliko dorađenih primeraka modela Cruze, među njima i Cruze Z-Spec (aero body kit, alu točkovi od 18 inča, dekorativni elementi, novi volan i pedale...) i Cruze Dusk (doterani prednji gril, aerodinamički kit, novi točkovi, modifikovana unutrašnjost...).

Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 681Komentari

Dobar!

Autor Dejan L 25 Okt 2011, 08:30

Odlican !

Autor bk 25 Okt 2011, 16:20