home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Međunarodna manifestacija automobila sa modifikovanim izgledom “Tuning Styling Show” održaće se u subotu, 28. oktobra 2017. godine na Novosadskom sajmu.

Svi koji su  mislili da je tjunerska sezona završena, prevarili su se. Novosadski sajam i Auto tjuning klub iz Beograda pripremili su lepo iznenađenje za sve ljubitelje četvorotočkaša i to pred sam kraj ovogodišnje automobilske sezone.

Na prostoru  Novosadskog sajma od 25. do 29. oktobra 2017. godine održaće se  sajam automobila  a u okviru te sajamske priredbe, u subotu, 28.oktobra u hali 3 i kao na otvorenom prostoru ispred navedene hale, biće održan "Tuning Day ".

Na ovoj neobičnoj priredbi očekuje Vas  preko 80 sportskih , egzotičnih, trkačkih (relly, drag i drift) automobila iz zemlje i regiona a ceo prostor upotpuniće  nezaobilazna stajling izložba sređenih četvorotočkaša, merenje muzičke snage (Db)  kao i plesne tačke.

Sajamske hale se otvaraju od 10 časova i biće otvorene sve do 19 sati a cena pojedinačne ulaznice iznosi 300 rsd .

Na otvorenom prostoru Novosadskog sajma, posetioci će  imali priliku da vide promotivne vožnje naših driftera, "burnout" nadmetanja, egzibicione  trke na 201m profesionalnih vozača, nastupe Drift trajkova i stunt motocikala. Ovi sadržaji počinju  u 13h, 15h i 17h.

U hali 3, održaće se i Styling  izložba i Db merenje muzičke snage i merenje zvuka izduvnog sistema a za dobru atmosferu pobrinuće se hostese i dens igračice sa svojim plesnim tačkama.

Izvor: Tuning.rsčitanja : 312Komentari